Primul Trailer Şi Poster Pentru Remake-ul POINT BREAK: Multă Acţiune Şi Cascadorii Extreme

Tânărul agent FBI, Johnny Utah, revine în noul remake al filmului Point Break, iar primul trailer al filmului, scoate în evidenţă cascadorii extreme şi multă acţiune.

Primul trailer pentru remake-ul Point Break, are cascadorii extreme şi multă acţiune

Ştii cu siguranţă că ne aflăm în vremuri lipsite de inspiraţie, atunci când un film ca Point Break, este refăcut fără vreun motiv special, iar din primul trailer al producţiei, îţi dai seama că într-un fel ciudat, arată aproximativ la fel cu filmul original. Dacă încă nu ştiaţi, regizorul Ericson Core, a orchestrat remake-ul filmului Point Break, regizat în original de Kathryn Bigelow, în anul 1991. De data aceasta, fără regretatul Patrick Swayze sau Keanu Reeves. În schimb, rolul principal al noului remake, este deţinut de Luke Bracey (Johnny Utah), un tânăr agent FBI ce se infiltrează într-o gaşcă de sportivi de elită ce se folosesc de sporturile extreme pentru a realiza multe fărădelegi, conduşi de carismaticul Bodhi (Edgar Ramirez). Sportivii, sunt suspectaţi că au efectuat o serie de crime zguduitoare ce au legătură directă cu căderea economiei mondiale.

Edgar Ramirez în Point Break 2015
Luke Bracey (Johnny Utah) în Point Break 2015
Edgar Ramirez (Bodhi) în Point Break 2015
Multă acţiune şi cascadorii extreme în remake-ul Point Break

Există un vibe puternic de remake în acest prim trailer, mai ales că clipul se foloseşte de unele cadre ce seamănă izbitor cu imagini din filmul original. Parcă există şi puţină acţiune asemănătoare cu Fast And Furios, ceea ce nu ar trebui să mire pe nimeni, mai ales că regizorul acestui remake, Ericson Core, a fost regizor de imagine în franciza Fast And Furious. Totuşi, ne bucurăm că cele două diferă. Insă, este vina celor de la Warner Bros, pentru tonul grav şi foarte serios din acest Point Break. Dar în ciuda tuturor asemănărilor cu filmul original, acest remake ar putea fi la fel de elegant din punct de vedere vizual. Multe dintre cascadoriile filmului, au fost efectuate practic, deci, dacă filmul nu va aduce nimic altceva în plus, Point Break pare să se laude cu unele secvenţe aeriene ce ne vor lăsa cu gura căscată.

Poster Point Break 2015

În film mai joacă Ray Winstone, Teresa Palmer, și Delroy Lindo.
Point Break ajunge în cinematografele 2D și 3D pe 25 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.