Primul Trailer Pentru Serialul Sci-Fi MINORITY REPORT

Primul trailer pentru serialul sci-fi bazat pe filmul regizat de Steven Spielberg, Minority Report, urmăreşte parteneriatul improbabil dintre un om bântuit de viitor și o polițistă obsedată de trecut.

Primul trailer pentru serialul sci-fi bazat pe filmul Minority Report

În timp ce serialul Constantine, a primit recent o lovitură puternică, fiind anulat doar după un sezon, cei de la FOX, vor lansa anul acesta, un alt proiect interesant cu potențial mai promițător: Serialul Minority Report, despre care scriam, anul trecut în vară. Cei de la FOX, spun că serialul Minority Report, a primit aprobarea finală de la Steven Spielberg, cel care a regizat filmul pe care se bazează acest serial. Serialul creditează compania lui Steven Spielberg, Amblin Television, iar surse apropiate cineastului spun că Spielberg, a fost factorul de decizie, jucând rolul de producător executiv, fapt ce s-ar putea să lase o amprentă de calitate. Mark Mylod a regizat episodul pilot, ce a fost realizat după un scenariu conceput de Max Borenstein (Godzilla), care servește și ca producător executiv.

Laura Regan în rolul Agatha din serialul Minority Report
Li Jun Li în rolul Akeela din serialul Minority Report
Wilmer Valderrama în rolul Will Blake din serialul Minority Report

Serialul Minority Report, este conectat direct la acţiunea filmului de lung metraj și are povestea stabilită la 10 ani după sfârșitul filmului, atunci când unitatea de elită a sistemului Pre-Criminalității, nu mai există. În anul 2065, criminalitatea creează probleme diferite, iar justiția se sprijină mai mult pe tehnologie sofisticată și de încredere decât pe instinctele foştilor Vizionari. Atunci când unul din cei trei vizionari ai fostei unităţi a Pre-Criminalității, luptă din răsputeri să ducă o viaţă normală, el rămâne bântuit de viziuni ale viitorului. Când el se întâlnește cu un detectiv ce ar putea să-l ajute să-şi găsească un scop în viaţă, începe o cursă pentru a opri cele mai grave crime din anul 2065, înainte ca acestea să se întâmple. Iar primul trailer pentru serialul Minority Report, face o treabă excelentă în a ne prinde în mrejele show-ului, doar pentru că serialul arată bine şi poate avea ramificaţii interesante, cu dialoguri coerente şi inteligente.

Meagan Good (Vega) şi Stark Sands (Dash) în serialul Minority Report

Serialul Minority Report, are în distribuţie nume ca Meagan Good, Stark Sands, Wilmer Valderrama, Daniel Londra, Laura Regan, Li Jun Li şi Zhane Hall.
Minority Report este programat să aibă premiera pe FOX, în această toamnă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.