Primul Trailer Extins SUPERGIRL: Serialul În care Verişoara Lui Superman Îşi Descoperă Abilităţile

În primul trailer al serialului Supergirl, Kara Zor-El, îşi îmbrățișează abilitățile supraomenești pentru a deveni supereroina ce a fost întotdeauna menită să fie.

Primul trailer pentru serialul Supergirl

Serialul Supergirl, este o dramă de acțiune-aventură bazat pe caracterul DC Comics Kara Zor-El (Melissa Benoist), verişoara lui (Kal-El) Superman, care, după 12 ani de ascundere pe Pământ, decide să îmbrățișeze abilitățile sale supraomenești și decide să fie eroina pe care o ştie o lume întreagă. În vârstă de doisprezece ani Kara a scăpat de pe planeta Krypton, cu ajutorul părinților ei, în același timp cu copilul Kal-El. Protejată și crescută pe Pământ de familia ei adoptivă, Danvers, Kara, a crescut în umbra surorii ei adoptivă, Alex (Chyler Leigh), și a învățat să-și ascundă puterile fenomenale pe care ea le împarte cu vărul ei celebru, cu scopul de a-şi menține identitatea secretă. Ani mai târziu, la 24 de ani, Kara trăiește în Naţional City şi este asistentă personală a mogulului media Cat Grant (Calista Flockhart), ce tocmai l-a angajat pe fostul fotograf de la Daily Planet, James Olsen (Mehcad Brooks). Cu toate acestea, zilele în care Kara, îşi menținea talentele secrete, rămân în trecut, atunci când Hank Henshaw (David Harewood), șef al unei agenții supersecrete, apelează la ea pentru a proteja cetățenii orașului Naţional, de amenințările sinistre ce apar. Deși Kara va trebui să găsească o modalitate de a gestiona emanciparea ei dobândită, cu relaţiile ei foarte umane, inima ei se înalță la cer ca şi Supergirl.

Supergirl
Calista Flockhart în rolul mogulului media Cat Grant
Kara (Melissa Benoist) şi James Olsen (Mehcad Brooks) în serialul Supergirl
Câteva exemple de costume pentru Supergirl, create de fani

In afara costumului, (un singur cuvânt ne vine în minte când îl vedem: urât), pentru a-şi atinge cu adevărat potenţialul, serialul Supergirl, ar trebui să imite comportamentul vecinilor săi de pe CW. De acolo, suntem încrezători că îşi va lua cu adevărat zborul. Acest trailer este cu siguranţă un bun început, iar în afară de costumul puţin cam învechit şi rudimentar (sincer, am văzut concepte făcute de fani ce arată mult mai bine, vezi foto mai sus), probabil, Supergirl, va face ceva vâlvă în audienţa pentru televiziune din acest an.
Serialul fantastic bazat pe benzile desenate DC Comics, este produs executiv de Greg Berlanti (Flash, Arrow), Ali Adler, Sarah Schecter și Andrew Kreisberg în asociere cu Warner Bros. Television. Episodul pilotul a fost regizat de Glen Winter (Arrow).

Poster Supergirl

În Supergirl, vor mai juca Mehcad Brooks, Chyler Leigh și Jeremy Jordan, iar sezonul unu al serialului, va avea şi apariții ale actorilor Helen Slater și Dean Cain.
Supergirl, este de așteptat să aibă premiera pe CBS, în această toamnă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.