Trailer KNOCK KNOCK: Două Psihopate Sexy Fac Ravagii În Viaţa Lui KEANU REEVES

Keanu Reeves, este un familist convins şi un arhitect de succes, ce devine terorizat de două tinere sexy, atunci când ele bat la uşa casei sale de lux, în noul trailer pentru filmul Knock Knock.

Două tinere sexy îl terorizează pe Keanu Reeves în noul trailer pentru thrillerul Knock Knock

Evan Webber (Keanu Reeves) îşi trăieşte visul. El are o frumoasă soție de succes, doi copii minunați, și o casă de lux cu adevărat uimitoare, o casă pe care a proiectat-o el însuși. Lucrurile merg atât de bine, încât Evan, nu se supăra atunci când trebuie să petreacă Ziua Tatălui singur, atunci când familia lui pleacă într-o excursie de weekend. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe, atunci când două tinere sexy (Lorenza Izzo și Ana de Armas) bat la ușa lui Evan. Visul lui Evan, începe să se transformă într-un coșmar, atunci când lucrurile o iau razna. Lionsgate a lansat un nou trailer pentru cel mai recent thriller al lui Eli Roth. Keanu Reeves deţine rolul principal al filmului, rolul unui om de familie a cărui viață este întoarsă pe dos atunci când două tinere superbe, vin să bată la ușa lui pentru a cere ajutor.

Lorenza Izzo şi Ana de Armas în thrillerul Knock Knock
Lorenza Izzo şi Ana de Armas în thrillerul Knock Knock
Lorenza Izzo, Keanu Reeves, Ana de Armas şi Eli Roth la Festivalul De Film Sundance

Eli Roth, are tendinţa de a exagera întotdeauna în filmele sale, uneori într-un mod distractiv (vezi Cabin Fever), dar uneori, într-un mod de-a dreptul groaznic. Acest nou trailer al filmului Knock Knock, pare că arată un pic de reținere din partea viziunii regizorale. Probabil e de înţeles, atunci când te gândeşti că filmul are subiectul bazat în mare parte pe producţia lui Peter Traynor din 1977 intitulată Death Game. Desigur, trailerul ne tachinează cu o mulțime de situații interesante depravante, dar aparent, există şi un soi de tortură mentală. În fond şi la urma urmei, Knock Knock, ar putea fi liniştit un film de groază mai soft. Totul începe cu păcatul personajului principal. Restul acţiunilor din film, par a fi un fel de act de penitență. Plus, este vorba aici de un nou film cu Keanu Reeves. Vom urmări cu interes absolut tot ceea ce va face actorul.

Poster Knock Knock

Deşi filmul lui Eli Roth, a avut parte de o proiecţie la Festivalul De Film Sundance pe 23 Ianuarie, el va avea premieră în UK pe 26 Iunie.
În Knock Knock, mai joacă Lorenza Izzo, Ana de Armas, Ignacia Allamand, Aaron Burns şi Colleen Camp.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.