Trailer CRIMSON PEAK: Bine Ați Venit În Superba Casă Bântuită A Lui Guillermo del Toro

Universal a lansat online cel mai recent trailer pentru următorul film horror al maestrului Guillermo Del Toro: Crimson Peak.

Vezi cel mai recent trailer pentru următorul film horror al maestrului Guillermo Del Toro: Crimson Peak.

Filmul horror Crimson Peak, al celor de la Legendary Pictures, este o co-producție Universal Pictures, o poveste ce bântuie stilul gothic horror, regizat de maestrul basmelor întunecate, Guillermo del Toro (Labirintul Lui Pan, seria Hellboy, Pacific Rim), cu un scenariu conceput de del Toro și Matthew Robbins, ce are în distribuţie actori ca Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston și Charlie Hunnam. În urma unei tragedii de familie, o autoare aspirantă, este împărţită în două de dragostea pentru prietenul ei din copilărie și tentația unui străin misterios. Încercând să scape de fantomele trecutului, ea este atrasă inexplicabil de o casă care respiră, sângerează … și îşi amintește.

Jessica Chastain
Crimson Peak Trailer: Mia Wasikowska
Crimson Peak Trailer: Jessica Chastain
Crimson Peak Trailer: Mia Wasikowska

Lasă-l pe Guillermo del Toro să creeze o casă bântuită, câţiva monştri şi ceva fantome şi vei avea cu siguranţă un film horror reuşit. Nu e de mirare că actori ca Tom Hiddleston, Jessica Chastain sau Mia Wasikowska sunt dispuși să rămână în ceea ce este în mod clar un loc destul de teribil. Crimson Peak, are parte de primul trailer fantastic. Estetic frumos și înfiorător, dar probabil ciudat de sexy, trailerul dezvăluie suficient din povestea filmului pentru a ne păstra intrigaţi. Știi că ești într-o poveste bună, atunci când Stephen King însuși numește filmul „terifiant.” La fel de interesantă ca şi distribuţia filmului, casa din peliculă, este de fapt vedeta filmului, iar Guilermo del Toro a declarat anterior că a nu s-a grăbit deloc în a realiza filmul şi că conceperea ideii şi construcţia acesteia, a durat aproape un an.

Poster Crimson Peak

În cele din urmă, este un întreg conac victorian, cu trei etaje, cu lifturi de lucru, băi de lucru, camere şi chiar o bibliotecă completă.
Crimson Peak ajunge în cinematografe pe 16 Octombrie 2015.


Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.