Trailer Nou MAGIC MIKE XXL: Multe Dansuri Incitante Şi Aluzii Sexuale

Stripper-ul Mike şi prietenii săi bine făcuţi, revin în continuarea Magic Mike XXL şi încântă ochii privitoarelor cu multe dansuri incitante şi aluzii sexuale în noul trailer al filmului regizat de Gregory Jacobs.

Dansuri incitante şi bărbaţi bine făcuţi în noul trailer pentru Magic Mike XXL

Continuarea filmului din 2012 Magic Mike, ce a fost realizat cu un buget de numai 7 milioane de dolari şi care a obţinut încasări internaţionale de 167 de milioane de dolari, a făcut câteva schimbări în privinţa regiei şi a scenariului. De data aceasta, Channing Tatum, revine la rolul său, însă actorul a lucrat şi la scenariu alături de Reid Carolin. Steven Soderbergh, regizorul primului fim Magic Mike, a pasat cârma sequel-ului şi ocupă doar poziţia directorului de imagine şi de montaj. Regia sequel-ului Magic Mike XXL, i-a revenit lui Gregory Jacobs, cunoscut mai mult ca producător şi asistent de regie pentru Ocean’s Twelve, Contagion sau Ocean’s Thirteen.

Channing Tatum revine în Magic Mike XXL
Membrii trupei Kings Of Tampa alături de legendarul Magic Mike
Kings Of Tampa

Povestea filmului are loc la aproximativ trei ani de la plecarea lui Mike din viața stripper. Filmul Magic Mike XXL îi găseşte pe restul membrilor trupei Kings Of Tampa, în poziţia dificilă de a fi gata să renunţe la această carieră. Dar ei vor să îşi încheie carierele în felul lor: cu un ultim show incendiar în Myrtle Beach, iar pentru asta, au nevoie de un cap de afiş: legendarul Magic Mike. Pe drumul lor spre spectacolul final, trupa se întâlneşte cu cunoștințe vechi, vor întâlni prieteni noi, dar cel mai important lucru este faptul că Mike și băieții, vor învăţa mișcări noi de dans și vor uita trecutul într-un mod surprinzător. În timp ce se pare că acest sequel poate fi încadrat în categoria „Visul American”, filmul pare că va fi destul de distractiv, iar noul trailer face o treabă bună în exaltarea fanilor sau fanelor. De obicei, blockbusterele oferă o mulţime de explozii, dar asta nu înseamnă că Magic Mike XXL nu va fi exploziv. Distribuţia ascunde în mod clar o explozie.

Poster Magic Mike XXL: Channing Tatum

În film mai joacă Joe Manganiello, Matt Bomer, Adam Rodriguez, Amber Heard, Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith, Donald Glover, Andie MacDowell, Gabriel Iglesias și Michael Strahan.
Magic Mike XXL ajunge în cinematografe pe 1 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.