Trailere Noi Pentru Serialul Sci-Fi HUMANS: Ce Se Întâmplă Când Următorul Gadget Este Un Android

Roboţi umanoizi ajung să ajute omenirea în viața de zi cu zi, devenind astfel accesoriul de uz casnic cel mai dorit în noile trailere pentru serialul sci-fi Humans.

Trailere noi pentru serialul sci-fi Humans

Serialul scifi Humans de opt episoade, ce va fi difuzat pe Channel 4 în Marea Britanie și AMC în SUA, se bazează vag pe show-ul suedez Äkta Människor (Real Humans), și tratează un subiect destul de comun în literatura SF: într-un prezent paralel cu al nostru, accesoriile de uz casnic cele mai dorite, devin roboții umanoizi ce sunt numiţi „synth-uri”. În conformitate cu sinopsisul oficial, serialul Humans, spune povestea stranie a mai multor androizi și rolul pe care aceştia îl joacă în această lume scifi. Şi după cum veţi putea vedea din noile promouri şi cele două trailere, androizii sunt destul de înfiorători. Indiferent de cât de mult ajută omenirea – înainte de a ajunge să se transforme şi să se modifice singuri – nu suntem siguri că ne-am simţi în siguranţă având unul în jurul casei. Dar totuşi, suntem curioşi ce va aduce acest serial nou, într-un teritoriu cu o premisă care a mai fost explorată extensiv în literatura şi cinematografia science-fiction.

Gemma Chan în serialul Sci-Fi HUMANS
Un android din serialul Sci-Fi HUMANS
Un android din serialul Sci-Fi HUMANS
William Hurt în serialul Sci-Fi HUMANS

Episodul pilot al serialului este regizat de Samuel Donovan, după un scenariu adaptat de Sam Vincent și Jonathan Brackley. În serial joacă William Hurt, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Gemma Chan, Colin Morgan, Emily Berrington, Pixie Davies, Rebecca Front și Neil Maskell. Humans, fost inițial dezvoltat pentru micile ecrane de către cei de la Xbox Entertainment Studios, dar această divizie a celor de la Xbox, a fost desfiinţată anul trecut. Aşa că serialul a fost preluat de către cei de la AMC. Şi la o primă privire, serialul nu pare a aduce absolut nimic nou în plus faţă de ceea ce am văzut în poveștile sci-fi cu androizi.

Poster pentru serialul sci-fi Humans

Poate că punctul de vedere al personajelor va fi altul. În loc să privim evenimentele din prisma unor oameni, vom vedea întâmplările prin ochii acestor androizi, ce servesc umanitatea. Dar cu o distribuţie destul de solidă şi câteva cadre interesante, sperăm că serialul celor de la AMC, ce va avea premieră în luna iunie, va fi un alt spectacol de succes pentru micile ecrane.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.