BATMAN Se Confruntă Cu JOKER În Imaginile Video De Pe Platourile De Filmare SUICIDE SQUAD

BATMAN Se Confruntă Cu JOKER În Imaginile Video De Pe Platourile De Filmare SUICIDE SQUAD

Imagini de la filmările producţiei Suicide Squad, continuă să ajungă pe internet, iar ultimele clipuri, conțin un eveniment destul de important pentru film: Batman şi înfruntarea sa cu Jokerul.

În momentul în care cei de la DC și Warner Bros., au dezvăluit că aliniază o distribuţie masivă în universul cinematografic pe care aceştia îl construiesc, am știut cu toţi că vom vedea o pleiadă de caractere ce îşi vor intersecta poveştile în filmele DC. De la filme de sine stătătoare cu Superman, Aquaman, Wonder Woman, la o nouă trilogie cu Batman (Beck Affleck), un film despre Suicide Squad şi chiar un film ce să unească toate personajele DC în Justice League, ar fi doar câteva din viitoarele planuri ale celor de la Warner Bros. La începutul anului, zvonuri interesante susțineau că Batman (Ben Affleck), va avea parte de un cameo în filmul Suicide Squad. Unele zvonuri spuneau că Batman va apărea doar într-o scenă scurtă, probabil la finalul filmului, o scenă ce se va concentra pe un conflict ce îl implică pe Joker, acesta fiind rampa de lansare pentru un nou film solo cu Batman, film în care Jokerul ar putea fi un personajul negativ principal.

Suicide Squad: pe platourile de filmare din Toronto
Suicide Squad: pe platourile de filmare din Torontookerul (Jared Leto) și Harley Quinn (Margot Robbie) urmăriti de Batman în Suicide Squad
Batmobilul pe platourile de filmare Suicide Squad
Batmobilul pe platourile de filmare Suicide Squad

Aproximativ trei luni mai târziu, imagini cu Ben Affleck pe platourile de filmare Suicide Squad din Toronto, sugerau clar că Batman va apărea în film. Nu putem fi siguri că în imaginile ce le veţi vedea, apare însuşi Ben Affleck, şi nu un cascador (mai mult decât sigur că e un cascador), dar cel puţin, aceste noi imagini şi clipuri, confirmă zvonurile anterioare şi ne arată cum noul Batmobil îl urmăreşte pe Joker (Jared Leto) și Harley Quinn (Margot Robbie), dar şi faptul că personajul Batman va fi implicat destul de mult în intriga din Suicide Squad. Dacă încă nu ştiai, membrii Echipei Sinucigaşilor, sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă misiuni sinucigaşe sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Suicide Squad: Harley Quinn pe platourile de filmare din Toronto

Filmul va ajung în cinematografe pe 5 August 2016 și are în distribuţie actori că Will Smith (Deadshot), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Katana), Adam Beach (Slipknot), Viola Davis (Amanda Walker), Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale, Alex Meraz, Jim Parrack și Common.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.