Trailer Extins Şi Postere Noi Pentru MISSION: IMPOSIBLE 5 ROGUE NATION

Tom Cruise, duce acţiunea la un alt nivel, în noul trailer extins pentru mult asteptatul Mission Impossible 5: Rogue Nation.

Tom Cruise, duce acţiunea la un alt nivel în noul trailer extins Mission Impossible 5: Rogue Nation

Noul trailer extins, ne dezvăluie puţin din nebunia misiunilor pe care echipa lui Tom Cruise le execută, înainte de a intra în intriga producţie şi de a dezvălui entitatea antagonistă din sequel: Sindicatul, o periculoasă organizaţie internaţională, ce luptă pentru anihilarea organizaţie secrete din care fac pate agenţii noştri. Dacă credeam că ultimul film Mission Imposible: Ghost Protocol, a ridicat mult ştacheta francizei, regizorul Christopher McQuarrie, ne demonstrează încă odată că nu am văzut încă nimic spectaculos. Acțiunea filmului Mission Impossible: Rogue Nation, arată foarte bine, iar personaje îndrăgite ca Benji Dunn (Simon Pegg), William Brandt (Jeremy Renner) şi chiar Luther Stickell (Ving Rhames), revin cu o cantitate considerabilă de timp pe ecran.

Benji Dunn (Simon Pegg) în Mission: Impossible Rogue Nation
Tom Cruis şi Rebecca Ferguson în Mission: Impossible Rogue Nation
Tom Cruis şi Rebecca Ferguson în Mission: Impossible Rogue Nation

Iar dacă în filmul anterior am văzut cum Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, escaladează cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa din Dubai – regizorul McQuarrie, a fost conştient că va fi nevoie să meargă de data asta chiar mai departe cu acest film. Tom Cruise va face o plimbare de-a lungul aripei unui imens Airbus A400, același avion pe care îl veţi vedea la finalul trailerului. Fiind vorba aici de spiritul competitiv al lui Tom Cruise şi de al cincilea capitol al unor Misiuni Imposibile cu cifră octanică ridicată, evident că situația din film, devine mult mai intensă. Franciza ce a avut încasări de peste 2 miliarde dolari în întreaga lume, a produs de-a lungul timpului, imagini iconice de acțiune, începând de la primul film al seriei, care a debutat acum aproape 20 de ani.


Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Alec Baldwin

Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Jeremy Renner

Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Rebecca Ferguson

Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Simon Pegg

Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Tom Cruise

Mission Impossible: Rogue Nation Poster - Ving Rhames

Noua poveste, îl găseşte pe Ethan Hunt într-o postură destul de dificilă, atunci când echipa de agenţi află că structura lor a fost desființată de birocrații de la Washington, decizie susţinută chiar de șeful CIA, interpretat de Alec Baldwin. Cu toate acesta, Hunt, reuşeşte să strângă din nou echipa, iar alături de Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames și nou venita Rebecca Ferguson, să lupte împotriva forței din umbră cunoscută sub numele de „Sindicatul” și liderul evaziv al acesteia, interpretat de Sean Harris.
Mission: Impossible 5 ajunge în cinematografele IMAX 3D și cele tradiționale pe 31 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.