SAN ANDREAS: Noul Film Al Lui DWAYNE JOHNSON Cucereşte Boxoffice-ul

Producţia San Andreas, a atras în cinematografe publicul dornic să vadă un film cu dezastre ce îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson, iar asta a propulsat filmul, în fruntea boxoffice-ului.

Dwayne Johnson şi noul său film San Andreas, cuceresc boxoffice-ul

Personajul principal al filmului Dezastrul Din San Andreas, interpretat de Dwayne Johnson, l-a detronat pe actorul George Clooney, capul de afiş al filmului Tomorrowland, iar în ceea ce privește impactul pe termen lung, filmul San Andreas, ar trebui să se dovedească o investiție cu răsunet. Filmul a costat aproape 110 milioane dolari înainte de comercializare și este probabil să câştige în total chiar şi 140 de milioane, cel puțin până la sfârșitul anului. Dar, datorită publicităţii pe care Dwayne Johnson a făcut-o la nivel mondial – și în mare parte datorită succesului global din Furios 7 – San Andreas, este de așteptat să facă figuri frumoase pe piețele internaționale. Filmul a câștigat 60 milioane dolari la primele proiecţii în acest weekend, cu predicţii bune pentru China, Hong Kong și Coreea, unde filmul este programat să ajungă în weekendul viitor. În termeni de succese de vară la boxoffice, Dezastrul Din San Andreas nu este chiar cel mai mare succes. Dar, cu o valoare estimată la 53.2 milioane dolari în 3777 locaţii din SUA, San Andreas a întrecut așteptările experţilor din industria cinema, cu o marjă semnificativă.

Poster San Andreas

Cu acest rezultat, pelicula lui Brad Peyton, a trimis pe locul trei filmul celor de la Disney, Tomorrowland, ale cărui încasări au coborât la 13,8 milioane de dolari. Pitch Perfect 2, se menţine deocamdată pe locul doi, iar locurile patru şi cinci le revin lui Mad Max: Fury Road, cu 13,6 milioane dolari şi respectiv, Avengers: Age of Ultron.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.