Filmul INDEPENDENCE DAY 2 Se Numeşte RESURGENCE: Vezi Primele Imagini Oficiale

Resurgence se numeşte continuarea Independence Day, iar regizorul Roland Emmerich a dezvăluit primele imagini oficiale din filmul în care umanitatea se pregătește pentru un nou atac venit din spaţiu.

Filmul Independence Day 2 se numeşte Resurgence

20th Century Fox a lansat primele imagini şi titlul oficial al continuării Independence Day, într-o conferinţă de presă spectacol, ce o poţi vede în întregime mai jos, la care a participat toată distribuţia viitorului film sci-fi. Nu te aştepta să descoperi dezvăluiri majore din primele imagini şi nici din clipul cu transmisia live a evenimentului, dar e interesant să vedem primele frânturi ale conceptului din film, mai ales că regizorul Roland Emmerich, pare să ne prezinte nişte concepte noi, interesante, ce se bazează pe tehnologia pierdută pe planeta noastră de către extratereştrii din primul film. Aflată de multă vreme în pregătire, continuarea Independence Day Resurgence, se află acum în plină producţie şi urmează să ajungă în cinematografe pe 24 iunie, anul viitor. Jeff Goldblum, Bill Pullman, Brent Spiner, Judd Hirsch, dar şi nou-veniţii Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe şi Sela Ward, vor fi cei ce vor înfrunta noua teroare venită din spaţiu. Acţiunea filmului are loc la 20 de ani de la evenimentele din primul film, când lumea are acum un nou sistem global de apărare împotriva unei viitoare invazii extraterestre. Cu toate acestea, noul atac, a pe toată lumea prin surprindere şi depăşeşte cu mult chiar şi noile capacităţi îmbunătăţite de apărare, bazate pe tehnologia extraterestră.

Independence Day 2 Resurgence
Baza lunară din Independence Day 2 Resurgence
Regizorul Roland Emmerich şi Tug Moon
Tug Moon
Avion de vânătoare cu tehnologie extraterestră în Independence Day Resurgence
Tug Moon

Din câte se pare, David Levinson (Jeff Goldblum), este acum directorul Agenţiei Spaţiale de Apărare a Pământului, care se ocupă de protejarea Pământului. În plus, acest grup guvernamental, colaborează cu țări din toată lumea, țări ce s-au unit împotriva unei amenințări comune. Dr. Okun (Brent Spiner), este viu și la fel de maniac cum a fost şi în primul film, iar Sela Ward joacă rolul Președintelui Lanford. Ea este mult mai agresivă decât președintele Whitmore (Bill Pullman), care deocamdată nu se ştie exact ce rol va juca în această continuare. Patricia Whitmore (Maika Monroe), este acum un agent special, dar nu a dezvăluit mai multe detalii. Jesse Usher, joacă rolul Dylan Hiller, fiul caracterului lui Will Smith, Steven Hiller, iar caracterul lui Liam Hemsworth, Jake Morrison, este un orfan care a crescut pentru a deveni un pilot de vânătoare. Cu toate acestea, Jake a făcut un fel de greșeală, iar acum el a fost exilat pentru a lucra pe baza lunară, unde operează o maşinărie numită Tug Moon (imaginea de mai sus), care este de fapt un stivuitor. Jasmine, nu mai lucrează în baruri, spune Vivica A. Fox. „Ea nu mai este o stripteuză cu o inimă de aur.” Jasmine lucrează acum ca administrator de spital, și continuă să îşi sprijine fiul și alegerile sale. Judd Hirsch (Julius Levinson), vrea ca relația tată-fiu dintre el şi David (Jeff Goldblum), să fie puternică, indiferent unde se află David, el trebuie să fie acolo, pentru a-l susţine.

Independence Day Resurgence

-„E ca şi cum noua generaţie, de după războiul din primul film, s-a unificat. E uimitor să vezi cum lumea se aliază împotriva unui inamic comun. Acest film este de fapt o renaştere”, a declarat regizorul Roland Emmerich.
Independence Day: Resurgence, ajunge în cinematografe pe 24 Iunie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.