Lionsgate Angajează Un Regizor Pentru Filmul Produs De Leonardo DiCaprio ROBIN HOOD: ORIGINS

Deşi există mai multe proiecte în lucru despre acelaşi subiect, cei de la Lionsgate, încearcă să revitalizeze franciza Robin Hood, cu un film despre originile popularului personaj.

ROBIN HOOD: ORIGINS, Filmul Produs De Leonardo DiCaprio

Există patru proiecte concurente în dezvoltare despre Robin Hood la Hollywood în acest moment, dar unul dintre ele, are acum un veritabil avans. Cei de la Lionsgate, au semnat oficial un contract cu regizorul Otto Bathurst, ce va prelua conducerea unui film ce va spune clasica poveste de origine a proscrisului Robin Hood scrisă de Joby Harold, marcând astfel primul proiect în curs de dezvoltare, ce are oficial un regizor. Otto Bathurst, este mai bine cunoscut pentru munca sa în televiziune şi în special pentru serialul dramatic Peaky Blinders, dar şi pentru episodul pilot al serialului Black Mirror. Scenariul filmului Robin Hood: Origins, a fost scris de Joby Harold, cel care a conceput scenariul pentru următorul film al regizorului Guy Ritchie, Knights Of The Roundtable: King Arthur. Aproximativ un proiect la fel de curajos, filmul Robin Hood: Origins, a fost comparat cu The Dark Knight, iar intriga producţiei îl prezintă pe Robin Hood, exact după întoarcerea sa din cruciade, când găseşte Pădurea Sherwood plină de corupție și răutate. El formează ulterior o bandă de nelegiuiţi cu ajutorul cărora ia problema în propriile mâini.

Robin Hood în Pădurea Sherwood
Russell Crowe în rolul lui Robin Hood din filmul regizorului Ridley Scott (2010)

Ridley Scott a încercat să ne prezinte propria sa versiune curajoasă cu filmului Robin Hood din 2010, dar filmul nu prea a vrut să se ridice în preferinţele publicului, aşa că interesul pentru această proprietate, s-a diminuat. Totuşi, cineva de la Hollywood, a considerat că a trecut suficient timp și având în vedere că proprietatea este pe domeniul public (adică gratuit), diferite studiouri au găsit dintr-o dată posibilitatea de a începe o nouă franciză.  Pentru că  …  de ce nu !!!
Din câte se pare, Leonardo DiCaprio este încă în poziţia de producător executiv al filmului Robin Hood: Origins, prin compania să Appian Way, iar cei de la Lionsgate speră să poată începe producția la începutul anului 2016. Oricum, cei de la Disney, Warner Bros. și chiar şi cei de la Sony, au în dezvoltare filme despre Robin Hood.

Robin Hood

Aşa că, pregătiţi-vă să vedeţi o mulțime de pălării de pâslă şi multe arcuri la multiplex, presupunând că primul film ce va ajunge în cinematografe, nu va fi un dezastru total, astfel nu vom mai vedea nimic legat de Robin Hood în următorii 5 ani.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.