TERMINATOR GENISYS: Vezi Primele Două Clipuri Oficiale Din Film

Primele două clipuri din Terminator Genisys, dezvăluie puţin din tonul filmului, dar şi prima întâlnire a lui Kyle Reese cu îmbătrânitul T-800 şi o scenă iconică din primul film Terminator.

Primele două clipuri oficiale din Terminator: Genisys

Când John Connor, liderul rezistenței umane, îl trimite pe Sgt. Kyle Reese, înapoi în 1984 pentru a o proteja pe mama sa Sarah Connor și pentru a proteja viitorul, o conjunctură neașteptată creează o fractură în timp. Acum, Sgt. Reese, se află într-o versiune nouă și nefamiliară a trecutului, unde se confruntă cu aliații improbabili, inclusiv un Guardian T-800, noi dușmani periculoşi, precum și o nouă misiune neașteptată: aceea de a reseta viitorul şi de a opri singurul lucru de care se teme omenirea: Ziua Judecății. Cel mai recent film din franciza Terminator, răstoarnă puţin linia temporală stabilită de producţiile anterioare. Cu toate acestea, spre deosebire de filmele anterioare, când Reese ajunge în trecut, o găsește pe Sarah mai mult decât capabilă să aibă grijă de ea și mai presus de toate, ea se află sub protecția unui T-800 îmbătrânit.

Pantofii sport identici ce apar în Terminator (1984) şi Terminator: Genisys
Sarah Connor şi Kyle Reese salvaţi de un T-800 (Arnold Schwarzenegger) în Terminator Genisys
Un T-800 (Arnold Schwarzenegger) o salvează pe micuţa Sarah Connor în Terminator Genisys
Byung Hun-Lee este noua versiune a unui terminator T-1000 în Terminator Genisys
Surpriza din Terminator Genisys: John Connor este un T-3000

De când Paramount a lansat trailerul ce dezvăluia rolul neaşteptat al lui John Connor, din noul film Terminator, am fost puţin interesaţi de modul în care Genisys, se va juca cu așteptările noastre din acesta nouă linie temporală creată. Suntem încă la fel de curioşi despre ce se întâmplă cu personajul interesant al lui John Connor şi parcă tot mai interesaţi de subiectul controversat din Genisys. Noile clipuri, dezvăluie o scenă ce arată la fel ca cea din primul film al francizei, mai ales cadrele în care Kyle Reese, probează o marcă de pantofi sport, identică cu cea din filmul original. Într-un fel, suntem siguri că clipul apelează la nostalgia acelor privitori ce se duc cu gândul la filmul lui James Cameron din 1984. În schimb, nu putem spune că suntem încântaţi de jocul actoricesc al lui Emilia Clarke. Dar, ne plac aceste clipuri, probabil mai mult decât orice alt material promoţional văzut din film până acum, așa că poate există o speranță pentru Terminator: Genisys.

Poster oficial TERMINATOR: GENISYS

Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke, JK Simmons, Dayo Okeniyi, Matthew Smith, Courtney B. Vance și Byung Hun-Lee, vor aduce din nou în cinematografe personajele francizei. Filmul Terminator: Genisys, ajunge în cinematografele 3D şi cele normale, din 1 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.