THE MARTIAN: Vezi Primul Clip În Care MATT DAMON Prezintă Echipajul Uman Al Misiunii Spre Marte

In primul clip din filmul The Martian, astronautul Mark Watney (Matt Damon), ne face cunoştinţă cu echipajul uman pe nava spaţială Hermes, înainte de lansarea spre planeta Marte.

Vezi primul clip viral din noul film sci-fi al regizorul Ridley Scott: The Martian

Poţi spune orice despre regizorul Ridley Scott. Un singur lucru e clar: cineastul ştie să îşi promoveze filmele, mai ales cele care fac parte din categoria science-fiction. Exact ca în cazul filmului sci-fi Prometheus, nici măcar nu am văzut primul trailer pentru noua producţie sci-fi a regizorului intitulată The Martian, că deja avem parte de un clip promoțional ce a ajuns online, azi noapte. Filmul sci-fi ce este bazat în mare parte pe romanul scris de Andy Weir în 2012, are un scenariu conceput inițial de Drew Goddard și îl prezintă pe actorul Matt Damon în rolul astronautului Mark Watney, ce face parte din echipajul unei misiuni spaţiale cu echipaj uman ce se îndreaptă spre Marte. Astronautul Mark Watney (Matt Damon), este presupus mort după ce o furtună aprigă i-a forţat pe colegii săi să părăsească planeta.

Nava spaţială Hermes din filmul The Martian
Matt Damon prezintă echipajul uman al navei Hermes în primul clip viral din filmul The Martian
Matt Damon este în derivă pe planeta Marte

Dar ceea ce nu ştiu ei, este că Watney a supraviețuit. El rămâne singur pe o planetă ostilă şi cu doar câteva resurse la dispoziţie și o cantitate finită de de oxigen, el trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea sa și spiritul său ştiinţific pentru a găsi o modalitate de a trimite un semnal pe Pământ. Dar deocamdată, nu vom vedea nimic concret din toate aceste întâmplări, probabil, până la apariţia primului trailer oficial. Totuşi, un nou canal YouTube, ce se numeşte ARES: Live, a postat primul clip ce introduce echipajul uman al misiunii Ares 3, echipaj ce-i include pe Matt Damon în rolul botanistului Mark Watney, Michael Pena în rolul pilotului Rick Martinez, Jessica Chastain în calitate de comandant al misiuni pe nume Melissa Lewis, Sebastian Stan ca Dr. Chris Beck, chirurgul echipajului, Aksel Hennie în rolul astronautului german Aleks Vogel și Kate Mara în rolul informaticianului Beth Johansen.

Teaser Poster The Martian

The Martian, are o distribuție ce mai include actori ca Kristen Wiig, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, și Donald Glover.
Filmul ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 25 Noiembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.