Primul Trailer Complet HEROES REBORN: Există Oameni Cu Puteri Extraordinare Printre Noi

NBC a lansat primul trailer oficial complet, pentru anticipatul serial Heroes Reborn, o mini-serie şi un spin-off al serialului inițial Heroes.

Oameni cu puteri extraordinare în primul trailer complet pentru serialul Heroes Reborn

Nu ştim exact dacă este momentul propice pentru această revitalizare a serialului fenomen Heroes, cert este că oficialii de la NBC, s-au gândit că ar fi bine să mai lungească puţin povestea cu un serial nou. Deşi, nu pare a fi foarte diferit de ceea ce ştiam noi din serialul original, avem parte de personaje noi, dar şi de unele feţe familiare. Revenirea lui Hiro (Masi Oka), ar fi aparent cel mai interesant moment al trailerului, mai ales că arată ca şi cum ar fi studiat câte ceva despre League Of Shadows, dar, în principiu, avem parte de multe cadre cu Zachary Levi, cel ce îl interpretează pe Luke Collins, un nou personaj creat de Tom Kring. Cei de la NBC, au fost foarte atenţi să nu dezvăluie prea multe indicii despre acest personaj. Totuşi, noul efort de a salva omenirea din Heroes Reborn, lucru ce va fi probabil principalul conflict al poveștii, este aparent condus de profetul supranatural anonim, interpretat de Ryan Guzman, a cărui apariţie în trailer, este folosită mai mult ca voice-over.

Heroes Reborn
Hiro (Masi Oka) în Heroes Reborn
Kiki Sukezane în Heroes Reborn
Zachary Levi în Heroes Reborn

Desigur, nu există motive să credem că povestea serialului va fi ca în trailer, dar știm că personaje importante precum Haitianul, Suresh Mohinder sau Noah Bennett, vor reveni să ne încânte din nou. Pentru restul complotului, NBC a lansat un sinopsis cam sărac în explicaţii, pe care îl puteți citi mai jos.
Cu un an în urmă, un atac terorist în Odessa, Texas, a lăsat orașul decimat. Acuzaţi de provocarea acestui eveniment tragic, cei cu abilități extraordinare se ascund. Două din aceste persoane cu abilităţi, Luke și Joanne, caută să răzbune o pierdere tragică. Noah Bennet, a părăsit sistemul, dar teoreticianul Quentin Frady, îl găsește și îl ajută să vadă adevărul din spatele tragediei din oraşul Odessa.

Distribuţia serialului Heroes Reborn, conţine actori ca Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni, Kiki Sukezane, Henry Zebrowski şi Gatlin Green, alături de veteranii serialului Greg Grunberg, Masi Oka, Jimmy Jean-Louis şi Jack Coleman.
Heroes Reborn debutează pe NBC în 24 Septembrie şi oricât am vrea să credem că noul serial va fi un succes, intuiţia ne spune că va fi doar o altă încercare ratată.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.