Serialul PRISON BREAK Revine Cu Noi Episoade Pe Micile Ecrane

Deşi încă nu este nimic oficial, cei de la Fox lucrează intens la mai multe ideii originale ce vor readuce pe micile ecrane popularul serial Prison Break, sub forma unei mini-serii eveniment.

Popularul serial Prison Break, revine pe micile ecrane

În 2005, cei de la Fox au introdus pe micile ecrane un show fantastic, intitulat Prison Break. Ideea unui tânăr geniu ce intră intenționat la închisoare pentru a orchestra evadarea perfectă pentru fratele său mai mare, a fost una genială la vremea respectivă. Nu doar ideea în sine, ci şi execuţia intrigii serialului, mai ales serializarea planului bine orchestrat de fratele mai mic, aceea de a-şi tatua pe corp, absolut orice viitoare mişcare, în detaliu. Evident, primul sezon al serialului, a încântat publicul şi a făcut audienţe record, astfel că imediat după ce primul sezon s-a încheiat cu evadarea celor doi din închisoare, cei de la Fox s-au gândit să meargă mai departe cu un nou sezon. Nu suntem siguri ce nu a mers la fel de bine, dar, odată ce serialul Prison Break, a trecut cu bine de primul sezon, scenariul show-ului, si-a cam pierdut din strălucire. Totuşi, Prison Break, a ajuns să ruleze până în 2009, ajungând la un total de 4 sezoane, destul de bune spunem noi.

Wentworth Miller (Michael Scofield) și Dominic Purcell (Lincoln Burrows) în Sezonul 1 al serialului Prison Break
Distribuţia serialului Prison Break

Deși Prison Break, a fost conceput inițial doar pentru doua sezoane, popularitatea de care s-a bucurat în rândul telespectatorilor a determinat televiziunea FOX să comande un al treilea sezon. Cel de-al patrulea sezon (și ultimul), a debutat în SUA la data de 1 septembrie 2008, iar episoadele The Old Ball And Chain și Free au reprezentat punctul de pornire pentru filmul de televiziune Prison Break: The Final Break, peliculă ce cuprinde evenimentele petrecute după sfârșitul ultimului episod al serialului. Iată că cei de la Fox lucrează în prezent la aplicarea mai multor ideii originale ce ar aduce serialul Prison Break înapoi pe micile ecrane – exact aşa cum au făcut cu 24: Die Another Day. Serialul va avea parte de 12 episoade ce-i va aduce înapoi în rolurile principale pe actorii Wentworth Miller (Michael Scofield) și Dominic Purcell (Lincoln Burrows). Dar, exact aşa cum se întâmplă cu cele mai multe seriale TV, de la idee la execuţie, există un drum destul de lung. În prezent, Miller și Purcell, lucrează împreună la serialul Flash şi viitorul Legends Of Tomorrow, unde Wentworth Miller este Captain Cold și Dominic Purcell este Heat Wave. În ceea ce priveşte povestea unui nou serial Prison Break, suntem destul de siguri că nu va putea egala fantastica idee din primul sezon. Într-un fel, cea mai bună idee ar fi să refacă serialul în întregime.

Poster Prison Break

Totuşi, întrebarea rămâne: cum au gând cei de la Fox să înceapă serialul de data asta? Vor schimba frații rolurile? Practic, creatorul serialului Paul Scheuring, trebuie doar să îşi dea seama că misterul și intriga acelei evadări din închisoare, a făcut ca serialul să fie atât de interesant, şi nu scenele de acțiune au cucerit publicul. Tu ce părere ai despre un mini-serial Prison Break?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.