STAR TREK 3 Se Numeşte Oficial BEYOND: Vezi Prima Imagine

Regizorul Justin Lin, a lansat titlul şi prima imagine oficială din filmul Star Trek 3, ce se numeşte oficial Star Trek Beyond.

Star Trek 3 se numeşte oficial Star Trek Beyond.

USS Enterprise va zbura cu îndrăzneală, exact acolo unde ne-am aşteptat cu toţii să meargă. Dincolo de limitele impuse de Flota Stelară, într-o misiune completă de cinci ani.
Regizorul Justin Lin, a confirmat zvonul de lungă durată care spunea că filmul Star Trek 3, se va intitula Star Trek Beyond și a lansat în acelaşi timp, prima imagine (nu foarte revelatoare) oficială din al treilea film al francizei reboot.
Titlul Star Trek Beyond, era în mintea tuturor de câteva săptămâni, mai ales că zvonurile despre acest titlu, au început undeva pe la începutul anului. Este un titlu destul de generic pentru franciza Star Trek, dar cel puțin e un titlu mai bun decât Star Trek Into Darkness. Imaginea pe care a lansat-o regizorul, nu este teribil de interesantă sau revelatoare, dar măcar avem ocazia să vedem un prim-plan cu logo-ul Flotei, pe o uniformă.

Star Trek BeyondEchipajul navei USS Enterprise

Totuşi, au trecut doi ani de la ultima aventură Star Trek, așa că este bine să vedem că noul film este în sfârșit pe drumul cel bun. Anterior, actorii Zoe Saldana (Uhura) și Zachary Quinto (Spock), au împărtăşit unele imagini de pe platourile de filmare, atunci când producția pentru Star Trek Beyond, a început. Foarte puține detalii au fost dezvăluite despre Star Trek Beyond, altele decât că pelicula sci-fi, va urma echipajul Enterprise într-o misiune de cinci ani.
Simon Pegg și Doug Jung au scris şi conceput scenariul pentru Star Trek Beyond, film ce aduce înapoi întreaga distribuție de bază: Zachary Quinto, Zoe Saldana, Chris Pine (Kirk), Karl Urban (Bones), Anton Yelchin (Chekov), John Cho (Sulu), și desigur, Simon Pegg însuși (Scotty). În plus, Idris Elba se alătură distribuției în rolul personajului negativ, iar Sofia Boutella va apărea într-un rol deocamdată nedezvăluit.

Reboot-ul francizei Star Trek

Star Trek Beyond, ajunge în cinematografe pe 8 Iulie, 2016.
Anul viitor se întâmplă ca franciza Star Trek, să sărbătorească 50 de ani de la lansarea primului show tv, în 1966.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.