TED 2: Trailer Nou Mega-Amuzant Cu Limită De Vârstă

Universal Pictures a lansat un nou trailer cu limită de vârstă pentru comedia Ted 2, în care Mark Whalberg, devine al naibii de paranoic, din cauza unor substanţe consumate.

Ted (Seth MacFarlane) și John (Mark Wahlberg) în comedia Ted 2

Noul trailer, are doar jumătate din lungimea ultimului trailer oficial, dar este încă o bucată de promo superamuzantă, ce va permite caracterului interpretat de Amanda Seyfried să interacţioneze mai în detaliu cu personajele principale ale filmului.
De data aceasta, Ted (vocea lui Seth MacFarlane), vrea să aibă un copil cu noua lui mireasă, Tami-Lynn (Jessica Barth), dar problema este că Ted este un ursuleț de pluș.
Astfel, el trebuie să dovedească că e un om responsabil şi matur.

Seth MacFarlane, Mark Wahlberg și Amanda Seyfried în comedia Ted 2Ted alături de noua lui mireasă, Tami-Lynn (Jessica Barth)

Și aici intervine personajul interpretat de Amanda Seyfried. Iar dacă în celelalte trailere am văzut cum Samantha Jackson este un avocat profesionist ce încearcă să-i învețe pe Ted și John (Mark Wahlberg) câteva lucruri despre câștigarea cazul, iată că Amanda Seyfried nu are nici o problemă să participe la poznele lor.
Vezi ce se întâmplă atunci când ea îl serveşte pe John cu puţin mai multă „iarbă medicinală” şi de ce trebuie să îl ajute pe acesta să ajungă acasă, în noul trailer cu limită de vârstă de mai jos.

Poster TED 2

Comedia TED 2, ajunge în cinematografe pe 26 iunie și alături de Amanda Seyfried şi Mark Wahlberg mai joacă Liam Neeson, Giovanni Ribisi, John Slattery și Morgan Freeman.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.