TOM HOLLAND Este Următorul SPIDERMAN Iar Jon Watts Va Regiza Următorul Film

Britanicul de 19 ani Tom Holland, îl va interpreta pe Spiderman în universul Marvel şi îl vom vedea pentru prima oară în următorul film Captain America: Civil War.

Britanicul de 19 ani Tom Holland, îl va interpreta pe Spiderman

E oficial. Îl vom vedea pe Spiderman în Captain America: Războiul Civil și în noul film solo Spider-Man, ce va fi regizat de Jon Watts. Desigur, oamenii au o întrebare în mintea lor: Cine este Tom Holland? Dacă ai ratat filmele actorului în vârstă de 19 ani, filme precum Impossible și How I Live Now, cu siguranţă vei face cunoştinţă cu el, atunci când va apărea în rolul unui mai tânăr Spider-Man din viitoarele filme alături de super-eroii din universul Marvel.
Tom Holland (Wolf Hall, Locke, In The Heart Of The Sea), a fost ales de către oficialii de la Marvel şi Sony, dintr-o listă destul de consistenţă de tineri actori, listă pe care se aflau şi Asa Butterfield (Ender’s Game), Charlie Plummer (Boardwalk Empire) şi Matthew Lintz (Pixels).

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on Jun 21, 2015 at 7:44am PDT

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on Jun 21, 2015 at 7:44am PDT

Tom, a postat vestea pe contul său de Twitter, dar ca să ne convingă că este în formă, el a postat pe Instagram câteva filmuleţe (vezi mai sus) în care îşi etalează talentele de acrobat.
Relansarea pe marile ecrane a personajului Spider-Man, (nu că ar fi fost necesară), este deocamdată gestionată de acordul dintre companiile Marvel şi Sony, prin intermediul producătorilor Kevin Feige şi Amy Pascal. Un film solo despre personaj, va ajunge în cinematografe pe 28 iulie 2017.

Spiderman

Dar, din câte se pare, Tom Holland, va îmbrăca costumul supereroului pentru apariţia sa din Captain America: Civil War, producţie Marvel ce se va lansa în cinematografe pe 6 Mai 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.