Trailer Nou HOTEL TRANSYLVANIA 2: Situații Comice Cu Monştrii Lui Dracula Şi Familia Sa

Trailer Nou HOTEL TRANSYLVANIA 2: Situații Comice Cu Monştrii Lui Dracula Şi Familia Sa

Dracula şi prietenii lui, fac tot posibilul pentru ca nepotul acestuia, să devină un monstru în toată regulă, în noul trailer amuzant pentru continuarea Hotel Transylvania 2.

În această toamnă, gaşca de monştrii a lui Dracula, loveşte din nou. Continuarea animată a animaţiei Hotel Transylvania, regizată de Genndy Tartakovsky, îi găsește pe monştri din prima aventură învârtindu-se prin acelaşi hotel misterios. De data aceasta, politica hotelului s-a schimbat: acceptă şi oameni în vizită, nu doar monştri. Dar în spatele tuturor lucrurilor care merg bine, Dracula este destul de îngrijorat. Adorabilul său nepot Dennis, care este pe jumătate-om, jumătate-vampir, începe să dea semne că ar fi mai mult uman decât vampir. În timp ce Mavis (Selena Gomez), este ocupată cu vizita ei din lumea lui Johnny şi cu șocul cultural major din lumea oamenilor, Dracula și amicii lui ciudaţi, Murray, Wayne și Griffin, îl duc pe copil într-o tabără riguroasă pentru monştri în curs de formare. Dar când morocănosul și bătrânul tată al lui Dracula, contele Vlad (Mel Books), face o vizită inoportună familiei sale de la hotel şi află că strănepotul său nu este pur-sânge și că oamenii sunt acum bineveniţi la Hotel Transylvania, lucrurile o iau razna.

Tată al lui Dracula, contele Vlad
Mavis (Selena Gomez), consideră că trecerea la o zonă mai centrată pe cultura umană, va fi mai benefică pentru fiului ei.
Gaşca de monştrii a lui Dracula, loveşte din nou
Gaşca de monştrii şi cuplul ciudat Mavis şi Johnny

Noul trailer, este încă o dovadă bună că filmul animat Hotel Transylvania 2, arată al naibii de bine şi este mai mult decât amuzant. Un singur lucru poate umbri succesul acestuia, lansarea în aceeași zi cu alte două trailere pentru animaţii foarte bune. Continuarea pare a muta o parte din nebunia amuzantă a monştrilor, direct în California, unde Mavis (Selena Gomez), consideră că trecerea la o zonă mai centrată pe cultura umană, va fi mai benefică pentru fiului ei. Distribuţia filmului include voci că Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, Keegan Michael Key, și Mel Brooks.

Poster Hotel Transylvania 2

Aventurile lui Dracula şi a prietenilor lui din animaţia amuzantă Hotel Transylvania 2, vor ajunge în cinematografe de abia pe 25 Septembrie.