Trailer Şi Poster Nou HITMAN: AGENT 47 Multă Acţiune Cu Asasinul Îmbunătăţit Genetic

Noua adaptare a popularei serii de jocuri Hitman, intitulată Agent 47, lansează un nou trailer plin de acţiune şi un poster oficial.

Filmul ce era inițial programat să se lanseze în luna februarie, este bazat pe succesul jocului video cu acelaşi nume, un joc ce a avut încasări uriaşe şi a fost câştigător al mai multor premii din domeniu. Aceasta este a doua încercare de a realiza o adaptare corespunzătoare a proprietății populare de jocuri video. Întrucât primul teaser trailer pentru Hitman: Agent 47, ne-a tachinat pur şi simplu cu doar câteva imagini fugitive, cei de la Fox, se asigură că al doilea trailer pentru filmul în care Rupert Friend, joacă rolul asasinului îmbunătăţit genetic, ne aruncă direct în povestea filmului şi ne arată cum se se va desfăşura acţiunea. Agentul 47, este un asasin neîntrecut în eliminarea ţintelor sale, ce a fost conceput prin inginerie genetică pentru a deveni mașina de ucis perfectă. El este cunoscut doar pentru ultimele două cifre din codul de bare pe care acesta îl are tatuat pe ceafă, fiind rezultatul a decenii de cercetare genetică ce l-au înzestrat cu o forță fără precedent, viteză, rezistență și inteligență.Cea mai recentă țintă a lui, este o mega-corporaţie ce intenționează să dezvăluie secretul Agentului 47, pentru a crea o armată de ucigași, ale căror atribuții le pot depăşi chiar şi pe ale sale.

Rupert Friend este Agentul 47 în filmul Hitman: Agent 47
Asasinului îmbunătăţit genetic: Agentul 47
Rupert Friend şi Hannah Ware în filmul Hitman: Agent 47
Zachary Quinto şi Hannah Ware în filmul Hitman: Agent 47
Rupert Friend este Agentul 47 în filmul Hitman: Agent 47

Făcând echipă cu o tânără care ar putea deține secretul înfrângerii dușmanilor lor, agentul 47, se confruntă cu dezvăluiri uimitoare despre propria sa origine, anticipând o luptă epică cu cel mai periculos dușman al lui. Noul trailer, are o serie de secvențe de acțiune ce îţi captează atenţia, în timp ce cadrele rapide intră destul de subtil în intriga filmului. Ruper Friend, este clar o prezență magnetică şi ne bucurăm că obține o șansă la un rol principal adecvat într-o franciză majoră. Caracterul pe pare îl interpretează, pare a fi o potrivire perfectă pentru el, mai ales că la fel ca personaj său din serialul Homeland, Agentul 47 este la fel de letal. Și având în vedere că filmul se bazează pe un scenariu co-scris de Skip Woods, omul din spatele unor filme ca Sabotage, Swordfish sau A Good Day To Die Hard, ne putem aștepta ca acțiunea şi efectele speciale să fie principala atracţie a filmului, lăsând povestea pe un plan secundar.

Poster Hitman: Agent 47

În film mai joacă Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann și Ciaran Hinds. Hitman: Agent 47, este produs de Chuck Gordon, Adrian Askarieh și Alex Young, iar la cârma adaptării se află Aleksander Bach, cel care îşi face debutul regizoral cu acest film.
Agentul 47, ajunge în cinematografe pe 28 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.