E OFICIAL: Al Doilea Film STAR WARS ANTHOLOGY Va Spune Povestea Lui HAN SOLO

Regizorii Christopher Miller şi Phil Lord, vor conduce filmul Star Wars ce va spune povestea timpurie a contrabandistului transformat în erou, Han Solo, după un scenariu creat de Lawrence și Jon Kasdan.

În al doilea film spinoff Star Wars Anthology, vom vedea povestea uni tânăr Han Solo

Nici măcar nu a început bine convenţia Comic-Con din San Diego, că și primim primele ştiri oficiale despre Star Wars. După ce am auzit câteva zvonuri cum că însuşi Darth Vader va apărea în spinoff-ul Star Wars: Rogue One, astăzi aflăm oficial că regizorii filmului Marea Aventură Lego din 2014, Chris Miller și Phil Lord, lucrează oficial la dezvoltare unui film autonom despre Han Solo, producţie ce va face parte din seria de filme spinoff intitulată Star Wars Anthology. Această producţie, NU este filmul Star Wars ce urma să fie regizat de Josh Trank, film ce era un proiect separat care ar fi trebuit să spună povestea de origine a vânătorului de recompense Boba Fett. Fiind printre cei mai căutaţi cineaști din zilele noastre, cei doi regizori, ce vor lua în piept un film ce va spune povestea unui Han Solo mai tânăr, s-au dovedit a fi un duo formidabil în mai multe filme la care au colaborat (Cloudy With A Chance Of Meatballs, 21 Jump Street, 22 Jump Street) și așteaptă cu nerăbdare să aplice viziunea lor creatoare unică, la universul Star Wars.
-„Acesta este primul film la care vom lucra ce pare a fi o idee bună pentru a începe în acest univers. Promitem să ne asumăm riscuri, pentru a da publicului o experiență nouă și ne angajăm să fim administratori credincioși ai acestor personaje ce înseamnă atât de mult pentru noi. Acest film, este un vis devenit realitate.” au declarat cei doi regizori.

Chris Miller și Phil Lord, regizorii oficiali ai filmului Star Wars despre Han SoloHan Solo în A New Hope
Han Solo în The Empire Strikes BackChewbacca şi Han Solo în Star Wars: The Force Awakens

Scenariul filmului spinoff despre Han Solo, este scris de Lawrence Kasdan și Jon Kasdan. Povestea se concentrează pe modul în care tânărul Han Solo a devenit contrabandistul, hoțul și ticălosul pe care Luke Skywalker și Obi-Wan Kenobi îl vor întâlni pentru prima dată în cantina din Mos Eisley. Cineastul Lawrence Kasdan, este cunoscut ca şi scriitorul și regizorul filmului Raiders Of The Lost Ark, The Big Chill, și Grand Canyon, dar este foarte familiar fanilor Star Wars pentru simplul fapt că a co-scris scenariile pentru Empire Strikes Back, Întoarcerea Lui Jedi, și The Force Awakens. Fiul său, Jon Kasdan, a scris și regizat The First Time, film ce a avut premiera la Festivalul de Film Sundance, In the Land Of Women, dar a scris şi scenariul pentru câteva episoade din serialul de televiziune Freaks And Geeks și Dawson’s Creek. Kathleen Kennedy, care va produce viitorul film, spune că este nerăbdătoare să descopere ce au în minte cele două echipe extraordinare de regizori și scriitori pentru viitorul film spinoff despre Han Solo. Filmul are programată o dată de lansare pentru 25 Mai 2018 şi va fi produs executiv de Lawrence Kasdan și Jason McGatlin și co-produs de Will Allegra.

Star Wars Anthology: Han Solo Poster - Fan Made

Ce credem noi? Ideea unui film de sine stătător despre tinereţea lui Han Solo, este o idee minunată. Faptul că vom vedea cum îl cunoaşte Han pe Lando, pe Chewbacca, sau cum intră contrabandistul în posesia celei mai rapide nave din univers, ne entuziasmează peste măsură. În schimb, alegerea regizorilor, lasă puţin de dorit. Să aduci doi regizori ce s-au ocupat doar de filme animate şi filme pentru copii (de succes), în cea mai faimoasă franciză din lume, să se ocupe de unul din cei mai faimoşi şi guralivi contrabandişti din universul Star Wars, nu credem că este o idee foarte strălucită. Totuşi, avem noroc că este implicat şi veteranul Lawrence Kasdan.
Tu ce părere ai?

2 comentarii

 1. Excelent, Anthony Ingruber in rolul lui Han Solo ! 🙂

  Stiu ca a avut doar cateva minute on screen in "The Age of Adaline", dar pare a fi cea mai potrivita alegere.

  Nu cred ca este pregatit deocamdata sa duca in spate un rol de calibrul asta, insa cu suport din partea colegilor de platou/echipa de productie etc, cred ca se va descurca de minune.

  1. Ha, controversat momentan Ingruber asta 🙂 Cred ca tocmai din cauza faptului ca seamana atat de mult cu Harrison, nu il vor distribui. Plus, ca-i lipseste carisma necesara. Cred ca exista doua posibilitatii aici: ori un actor foarte cunoscut, ori unul necunoscut. Oricum, filmul asta se rezuma la doua lucruri simple: scenariul, si cel mai important: cine il va interpreta pe Han Solo.
   Nu ar fi interesant sa il prezinte la sfarsit de saptamana la Comic-Con?
   Exact asa a facut J.J. cu Star Trek, i-a adus pe scena pe amandoi interpretii lui Spock, cel tanar si cel mai in varsta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.