BATMAN V SUPERMAN: Imagini Oficiale Noi Cu Ben Affleck, Gal Gadot și Jesse Eisenberg

Batman alături de Wonder Woman şi un Lex Luthor cu păr, apar în noile imagini oficiale din filmul Batman V Superman: Dawn Of Justice, rampa de lansare a viitorului film Justice League.

Batman alături de Wonder Woman şi Superman în Batman V Superman: Dawn Of Justice

Am văzut până acum imagini promo cu Batman, Superman, Wonder Woman și Lex Luthor din extrem de anticipatul sequel al regizorul Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice. Astăzi, vedem primele imagini oficiale din film, imagini ce îl prezintă pe Ben Affleck (Bruce Wayne) și Gal Gadot (Diana Prince), într-o poziţie interesantă, în timp ce restul imaginilor ne oferă o controversată imagine cu Jesse Eisenberg în rolul personajului negativ Lex Luthor, cu păr. În prima imagine promo cu Luthor, Jesse Eisenberg era chel, așa că nu suntem siguri care va fi imaginea finală a personajului. Probabil, se va râde pe cap la un moment dat în film, sau poate poartă o perucă pentru a ascunde faptul că este chel. Vorbind cu cei de la EW, publicaţie ce a lansat imaginile, Ben Affleck, l-a comparat pe caracterul său, cu un personaj clasic Shakespearean:
-„Batman, este practic versiunea americană a lui Hamlet. Noi acceptăm faptul că el este jucat de mai mulţi actori, cu interpretări diferite.”

Batman V Superman: Dawn Of Justice
Batman V Superman: Dawn Of Justice
Batman V Superman: Dawn Of Justice, Ben Affleck si Gal Gadot
Jesse Eisenberg în rolul personajului negativ Lex Luthor
Henry Cavill în Batman V Superman: Dawn Of Justice

În ceea ce îl priveşte pe Superman, actorul Henry Cavill, explică diferența dintre punctul său de vedere între Man Of Steel și Batman V Superman:
-„Îmi place să cred că Man Of Steel, a fost perspectiva lui Clark (Kal-El), de a privi lumea înconjurătoare și de a încearcă să existe în ea. Batman v Superman, va fi mai mult o perspectivă a omenirii asupra lui Superman.”
Dar cum oare cum se încadrează Diana Prince (Wonder Woman) în toate acestea, și de ce este Batman atât de aproape de Wonder Woman? Sunt doar două din întrebările ale cărui răspuns îl vom afla probabil cu puţin înainte ca filmul să ajungă în cinematografe pe 25 Martie 2016. Totuşi, în speranţa că vom afla mai multe dezvăluiţi despre Batman V Superman: Dawn Of Justice, ar trebui să fii pe fază pentru că săptămâna viitoare, la convenţia Comic-Con din San Diego, producătorii sunt gata să dezvăluie mai multe detalii.

Batman, Wonder Woman şi Superman pe coperta Entertainment Weekly

Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane îşi vor relua rolurile din Man Of Steel, în timp ce mai multe nume noi vor ajunge să îşi facă apariţia, nume ca Gal Gadot în rolul Wonder Woman, Jesse Eisenberg ca Lex Luthor, Jason Momoa în rolul Aquaman. Jeremy Irons ca Alfred, și Holly Hunter într-un rol nou creat, special pentru această continuare.
Batman v Superman: Dawn Of Justice, va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.