Noul Clip Din ANT-MAN Ne Dezvăluie Identitatea Partenerilor De Nelegiuiri A Lui PAUL RUDD

Noul Clip Din ANT-MAN Ne Dezvăluie Identitatea Partenerilor De Nelegiuiri A Lui PAUL RUDD

Chiar dacă este un super-erou în miniatură, Ant-Man, are şi el nevoie de un echipaj de escroci pentru a putea duce la bun sfârşit unul din jafurile importante ce vor salva lumea în următorul film Marvel.

Oficialii de la Marvel, par destul de încrezători că tu, știi deja cine este Ant-Man, sau cel puțin că îl veţi recunoaște pe actorul Paul Rudd, în rolul personajului din titlu. Cu toate acestea, restul distribuţie ce împărtăşeşte ecranul cu Paul Rudd, nu a ajuns să fie la fel de mediatizată în nici o bucată de marketing lansată până acum. Totuşi, un nou featurette, ne va arăta ca până şi un super-erou are nevoie de ajutorul unei găşti.În plus față de stilul interesant de prezentare al acestui nou clip, acesta îi prezintă pe membri echipajului lui Scott Lang (Pau Rudd): Michael Peña (Luis), Tip „TI” Harris (Dave) și David Dastmalchian (Kurt). Cu o echipă ca aceasta, ceea ce ar putea merge prost?

Evangeline Lilly şi Michael Douglas în Ant-Man
Paul Rudd este super-eroul Ant-Man
Ant-Man şi armata sa de furnici
Ant-Man
Ant-Man

Următoarea evoluție a Universului Cinematic Marvel, aduce în atenţia publicului pentru prima dată, un membru fondator al echipei The Avengers: Ant-Man. Înarmat cu capacitatea uimitoare de se micşora în dimensiune şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd), se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man, de o nouă amenințări. Cu obstacole aparent insurmontabile, Pym și Lang, trebuie să planifice și să execute jaful care va salva lumea.

Poster Ant-Man

În Ant-Man mai joacă Evangeline Lilly ca Hope Van Dyne, Corey Stoll ca Darren Cross aka Yellowjacket, Judy Greer că Maggie, Bobby Cannavale ca Paxton, Wood Harris ca Gale, Jordi Molla ca Castillo și Michael Douglas în rolul lui Hank Pym.
Filmul ajunge în cinematografele româneşti pe 17 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.