Două Clipuri Noi Din SELFLESS: Thrillerul Sci-Fi Psihologic Cu RYAN REYNOLDS Şi BEN KINGSLEY

Ryan Reynolds şi Ben Kingsley, află cu stupoare că nemurirea are afecte secundare, în noul clip şi featurette pentru thrillerul science-fiction SelfLess, al regizorului Tarsem Singh.

Un nou clip şi un featurette pentru thrillerul science-fiction SelfLess

Închipuie-ţi un viitor în care oamenii îşi pot transfera conștiința într-un alt corp, o procedură medicală controversată ce teoretic, ne va putea face nemuritori. Dar, oare există consecinţe pentru un asemenea salt uriaş în tehnologie? Focus Features, a lansat un nou featurette și un nou clip pentru cel mai recent film al regizorului Tarsem Singh (The Fall, Immortals), intitulat SelfLess, thrillerul psihologic cu veleităţi science-fiction, în care sir Ben Kingsley, joacă rolul unui om foarte bogat, ce este pe punctul de a muri de cancer. El decide să încerce o procedură medicală radicală: să îşi transfere conștiința într-un corp mai tânăr şi sănătos. Procedura reuşeşte şi aparent, totul decurge normal. Dar, în curând, el îşi va da seama că nemurirea are şi unele efecte secundare. Vă spunem sincer, suntem mai mult decât intrigaţi de filmul lui Tarsem, mai ales că ramificațiile subiectului se confruntă cu ideologii controversate, unele care îţi dau fiori atunci când te gândeşti la ele.

Matthew Goode şi Ben Kingsley în SelfLess
Ryan Reynolds şi Ben Kingsley în SelfLess
Ryan Reynolds în SelfLess
Ryan Reynolds în SelfLess

Suntem intrigaţi în aceeaşi măsură şi de latura sci-fi a filmului, dar şi de aspectele sociale ale acestuia, aspecte ce nu sunt foarte departe de realitatea zilelor noastre. Ca să nu mai vorbim de joacă omenirii de-a Dumnezeu, subiect ce aduce întotdeauna o controversă solidă pentru construirea unei premise science-fiction. Iar regizorul Tarsem Singh, ne-a fascinat cu ideile sale, întotdeauna, fiind un regizor destul de convingător ce are un palmares excentric, așa că sunt mereu intrigaţi. Stilistic, Selfless, arată destul de limitat pentru stilul artistic al regizorului ce ne-a obişnuit cu cadre excentrice. Dar, probabil că SelfLess, compensează prin abundenţa de efecte speciale ce îl ajută pe acesta să prezinte povestea într-un cadru sci-fi, ce încearcă să se prezinte ca fiind mai aproape de realitatea actuală. Cu siguranţă nu vom putea încadra stilul vizual din SelfLess cu cel din The Fall, sau poate nici cu stilizarea excentrică din Immortals, dar noul film al regizorului, ar trebui să fie o experiență unică.

Poster SelfLess

Ideea originală a filmului, a fost scrisă de David Pastor şi Alex Pastor, iar în filmul lui Tarsem Singh, mai joacă Matthew Goode, Michelle Dockery, Natalie Martinez, Victor Garber și Derek Luke.
SelfLess, ajunge în cinematografe pe 10 iulie.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.