tdfn_ro_london_has_fallen_primul_trailer

Primul Trailer Pentru LONDON HAS FALLEN: Acţiune Şi Explozii În Londra Cu GERARD BUTLER

Primul trailer pentru continuarea London Has Fallen, a explodat online, iar Gerard Butler, este din nou coşmarul teroriştilor ce vor să distrugă Londra.

Sequel-ul London Has Fallen, este continuarea hit-ului regizorului Antoine Fuqua, Olympus Has Fallen din 2013, un film plin de acțiune şi suspans, un thriller bazat pe emoție sporită şi autenticitate. Dacă în primul film, Gerard Butler, un agent al Serviciului Secret pe nume Mike Banning, a fost însărcinat să îl salveze pe comandantul suprem Preşedintele Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), atunci când teroriștii au asediat Casa Albă, în London Has Fallen, acelaşi Mike Banning (Gerard Butler), este gata să salveze capitala Angliei de o organizaţie teroristă. Noul şef al serviciului secret şi preşedintele Americii, participă la funeraliile prim-ministrului britanic, care a murit în circumstanțe misterioase. Dar, ceea ce începe a fi evenimentul cel mai bine protejat din lume, se transformă rapid într-un complot mortal pentru uciderea liderilor celor mai puternice naţiuni din lume, devastarea fiecărui reper cunoscut din capitala britanică și dezlănțuirea unei viziuni terifiante a viitorului.

London Has Fallen cu Gerard Butler
Primul trailer pentru continuarea London Has Fallen cu Gerard Butler
Morgan Freeman în continuarea London Has Fallen
London Has Fallen

Doar trei persoane pot opri cu adevărat acest lucru: președintele Statelor Unite (Aaron Eckhart), formidabilul şef al Serviciul Secret (Gerard Butler) și un agent MI-6 agent (Charlotte Riley), care nu are încrede în nimeni. Morgan Freeman, revine în rolul vicepreședintelui Statelor Unite. Și totuși nimic din toate astea nu sunt foarte relevante în primul trailer pentru filmul regizorului Babak Najafi. Fiindcă, acest clip este de fapt un teaser trailer. Tot ceea ce trebuie să vedem este doar personajele interpretate de Gerard Butler și Aaron Eckhart, în mijlocul exploziilor devastatoare ce răstoarnă principalele monumente istorice din Londra. Dar, ştim cu toţii, că subtilitate nu este punctul forte al acestor filme.

Poster London Has Fallen

Filmul ajunge în cinematografe pe 2 Octombrie şi mai are în distribuţie actori ca Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Robert Forster, Sean O’Bryan, Radha Mitchell, Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul, Charlotte Riley, și Waleed Zuaiter.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.