THE 33: În Primul Trailer Despre Drama Minerilor Chilieni, ANTONIO BANDERAS Nu Îşi Pierde Speranța

Antonio Banderas şi Rodrigo Santoro, ne poartă prin povestea adevărată a celor 33 de mineri chilien,i ce au stat îngropaţi 69 de zile într-o mină veche, în primul trailer pentru drama The 33.

Primul trailer pentru filmul The 33, povestea adevărată a dramei din 2010 despre minerii chilieni.

În 2010, atenţia întregii lumi a fost aţintită spre Chile, acolo unde 33 de mineri, au fost îngropaţi de o explozie catastrofală într-o mină de aur şi cupru, veche de 100 de ani. Timp de 69 zile, o echipă internațională a lucrat zi și noapte, în încercarea disperată de a-i salva pe minerii prinşi în subteran. Familiile minerilor cât și milioane de oameni la nivel global, au așteptat cu nerăbdare orice semn de speranță. Povestea celor 33 de mineri, a făcut înconjurul lumii foarte repede. Iar filmul The 33, spune povestea adevărată a celor 33, o poveste de rezistență, de transformare personală și de triumf al spiritului uman. Filmul, ne duce în cele mai întunecate adâncuri ale Pământului, dezvăluind tăria psihicului oamenilor blocați în mină și curajul minerilor și a familiilor lor care au refuzat să renunţe. Bazat pe această poveste adevărată de supraviețuire și filmat în colaborare cu adevăraţii mineri implicaţi în tragedie, The 33, dezvăluie evenimentele reale din centrul catastrofei, imaginile nemaivăzute a tragicului eveniment ce s-au desfășurat atât la suprafaţă cât și sub pământ, imagini ce au devenit un fenomen la nivel mondial.

Antonio Banderas în filmul The 33, povestea adevărată a minerilor chilieni
The 33, povestea adevărată a minerilor chilieni
The 33, povestea adevărată a minerilor chilieni
The 33, povestea adevărată a minerilor chilieni
Povestea adevărată a celor 33 de mineri din Chile, o poveste de rezistență, de transformare personală și de triumf al spiritului uman.

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru drama celor de la Alcon Entertainment și Phoenix Pictures, intitulată The 33. Iar în ciuda faptului că filmul este o dramă şi ne-am fi aşteptat să ne încânte cu o muzică mult mai dramatică, auzim o piesă pop ce acompaniază trailerul. Producţia The 33, de fapt arată destul de bine. Are o distribuţie solidă, iar regizoarea Patricia Riggen, pare dornică să intre nu numai în viața personală a celor implicaţi, dar şi a mașinaților politice din spatele încercării de salvare a minerilor. Mikko Alanne, Craig Borten și Michael Thomas au scris scenariul filmului, ce se bazează pe o poveste de Jose Rivera și pe cartea cu acelaşi titlu de Hector Tobar. Producătorul nominalizat la premiul Oscar, Mike Medavoy, care a trăit în Chile timp de 10 ani, a dezvoltat această dramă adevărată, în colaborare cu minerii, familiile lor și salvatorii ce au participat la operaţiunea de salvare.

Poster The 33

În film joacă Antonio Banderas, Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, James Brolin, Lou Diamond Phillips, Bob Gunton, și Gabriel Byrne.
The 33, ajunge în cinematografe pe 13 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.