Marvel I-a Oferit Actriţei RACHEL MCADAMS Rolul Principal Feminin Din Filmul DOCTOR STRANGE

Actriţa Rachel McAdams, se află în tratative cu Marvel, pentru a juca în filmul regizat de Scott Derrickson, Doctor Strange, ce îl are rolul principal pe Benedict Cumberbatch.

Rachel McAdams ar putea avea un rol feminin în Doctor Strange alături de Benedict Cumberbatch

Zvonul despre rolul din filmul Marvel al actriţei Rachel McAdams, circulă de câteva săptămâni. Dar, după toate aceste speculaţii, actriţa a confirmat într-un interviu recent pentru revista LA Times, că este în tratative timpurii pentru unul din rolurile principale feminine din filmul Doctor Strange. Nu există deocamdată, nici o confirmare oficială din partea celor de la Disney sau Marvel, dar cel puțin suntem încrezători că Rachel McAdams, are o şansă să apară în viitorul film Marvel. Rolul ei în universul Marvel, este deocamdată necunoscut, asta în cazul în care ea alege să accepte această apariţie. Totuşi, nu este prima dată când cei de la Marvel o doresc pe actriţă într-un film cu supereroi.

Rachel McAdams

Rachel McAdams a fost prima alegere a regizorului Jon Favreau pentru rolul lui Pepper Potts din franciza Iron Man. Nu se ştie de ce a refuzat această ofertă, dar, franciza Iron Man, s-a dovedit o adevărată lovitură pentru Gwyneth Paltrow. Dacă eşti un fan al actriţei, cu siguranţă ştii câte ceva despre ea ca persoană şi deciziile ei ca actor. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte un rol în universul Marvel, am spune că Rachel, nu este încântata de perspectiva de a fi blocată într-un contract pentru mai multe filme unde să interpreteze un personaj. Desigur, acest lucru este doar o speculație bazată pe alegerile actriţei din trecut.

Rachel McAdams

O puteţi vedea pe Rachel McAdams în filmul Southpaw al regizorului Antoine Fuqua și în hitul HBO, True Detective, precum şi thriller Spotlight, al regizorului Tom McCarthy, care ajunge în cinematografe pe 6 Noiembrie.
Filmul Marvel, Doctor Strange, este programat să ajungă în cinematografe pe 4 Noiembrie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.