STAR WARS: THE FORCE AWAKENS: Vezi Noi Imagini Fantastice Din Noul Clip Dedicat Fanilor

J.J. Abrams și președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, au dezvăluit un nou clip fantastic de pe platourile de filmare, clip plin de surprize uimitoare din mult-aşteptatul film Star Wars: The Force Awakens.

Un nou clip fantastic din Star Wars: The Force Awakens

Fanii la convenţia Comic-Con din San Diego, în special cei ce au fost prezenţi în sala H, au fost trataţi regeşte. Ei au vizionat un clip deosebit de pe platourile de filmare a celui mai aşteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens. Regizorul J.J. Abrams, producătoarea și președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy și scenaristul Lawrence Kasdan, au fost acompaniaţi pe scenă de către membrii distribuţiei Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Mark Hamill, Carrie Fisher și Harrison Ford, spre surprinderea şi încântarea fanilor. La sfârșitul prezentării, întreaga audiență, (mai mult de 6.000 de fani) a fost invitată să continue sărbătoarea și să se alăture distribuţiei și cineaștilor pentru o surpriză: un concert Star Wars. Orchestra Simfonică din San Diego a interpretat muzica clasică din Star Wars a celebrului compozitor, John Williams. O surpriză fantastică pentru fanii francizei, mai ales după ce mulți din ei, au campat afară cu câteva zile înainte de începere, pentru a intra în sala de prezentare Star Wars: The Force Awakens de la Comic-Con.

C-3PO în Star Wars: The Force Awakens
J.J. Abrams şi Lawrence Kasdan lucrând la scenariul pentru Star Wars: The Force Awakens
Mercenari în Star Wars: The Force Awakens
Gwendoline Christie (Captain Phasma), şi subordonaţi ei Stromtroopers
Harrison Ford şi John Boyega în interiorul navei Millenium Falcon
J.J. Abrams conduce filmările pentru Star Wars: The Force Awakens
Carrie Fisher (Leia Organa) pe platourile de filmare pentru Star Wars: The Force Awakens
Decoruri practice pe platourile de filmare pentru Star Wars: The Force Awakens
Interiorul navei Millenium Falcon
Millenium Falcon
RD-D2
Simon Pegg pe platourile de filmare pentru Star Wars: The Force Awakens
Stormtroopers
Stormtroopers
Tie-Fighter
X-Wing

Evident, întrebarea de pe buzele tuturor era „ce imagini noi ar putea dezvălui cei de la Disney și Lucasfilm”. Dacă ai fi întrebat oamenii înainte de începerea panoului dacă un videoclip ce arată imagini din spatele camerei de filmat ar fi suficient pentru a satisface setea fanilor, ne imaginăm că o mulțime din ei ar fi răspuns simplu: NU. Cel mai probabil ar fi spus că vor „un nou trailer” sau „o scenă din film.” Dar, atunci când regizorul J.J. Abrams, a prezentat pentru prima dată în profunzime un video de pe platourile filmului The Force Awakens, mulțimea a muţit. Clipul este unul fantastic, nu numai că este plin de locaţii noi, dar are secvențe şi scene ce au fost doar în zvonuri anterior, un Tie-Fighter doborât, cadre cu interiorul navei Millenium Falcon, și mult mai multe chestii intrigante. În clip, îşi fac apariţia noi membri ai distribuţie ca Domhnall Gleeson și surpriza, surprizelor: Simon Pegg. Alături de ei, apare şi distribuţia originală, Mark Hamill, Harrison Ford și Carrie Fisher, precum şi o grămadă de imagini cu recuzita şi efectele practice din film, dar și o grămadă de costume, planuri noi, Stormtrooperi şi imagini fugitive cu nave noi. Din tot ce am văzut până acum despre Star Wars: The Force Awakens, se pare că J.J. Abrams a reuşit să realizeze un film de milioane. Aceste imagini sunt mărturie la ceea ce credem noi şi adaugă mult combustibil pentru focul ce arde în inimile fanilor, pentru că (cel puţin noi), suntem îndrăgostiţi de aceste noi imagini.

Filmul Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.