THE HUNGER GAMES MOCKINGJAY PART 2: Noul Trailer Epic Transformă Jocurile Într-un Război

Lupta împotriva Președintelui, transformă jocurile foamei, într-un adevărat război, atunci când Katniss Everdeen şi cele 13 Districte întorc armele împotriva Capitoliului, în noul trailer pentru The Hunger Games: Mockingjay – Part 2.

Trailer epic The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Saga Jocurile Foamei, se încheie cu o lovitură decisivă, atunci când Katniss (Jennifer Lawrence) și o unitate de soldaţi din District 13, se angajează într-o misiune de înfiltrare în Capitoliu, pentru asasinarea Președintelui Snow (Donald Sutherland), care a transformat întregul oraș într-o arenă masivă plină de capcane și pentru a pune capăt războiului care a distrus Panem-ul. Dacă există un singur cuvânt pentru a descrie noul trailer Hunger Games, acela este „wow”. Asta pentru că ceea ce a început ca un joc al foamei, se transformă într-un adevărat război, iar miza acestui conflict, este mare. Eroii noștri, se confruntă cu noi amenințări, extrem de înşelătoare, dar şi cu greutatea și amploarea acțiunilor lor, inclusiv morala complicată a răzbunării și a potențialului lor eșec.

Katniss (Jennifer Lawrence) și o unitate de soldaţi din District 13, se angajează într-o misiune de înfiltrare în Capitoliu
Jennifer Lawrence: The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Katniss (Jennifer Lawrence) și o unitate de soldaţi din District 13
Jennifer Lawrence: The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Văzând-o pe Katniss, cum conduce toată această acţiune, nu poţi să nu simţi că trailerul, inspiră măreţie, mai ales că persistă pe unele din acele momente emoționale, dar şi pe o grămadă de acțiune fantastică. Este intens și epic și este mai mult decât potrivit pentru filmul final al francizei. Nici nu e de mirare, pentru că franciza blockbuster Hunger Games, a luat cu asalt publicul din întreaga lume, încă de la început şi a avut încasări la nivel mondial de peste 2,2 miliarde de dolari. În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine destul de evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania din Panem. Pe fundalul unui război pe scară largă, Katniss, formează un grup din cei mai apropiaţi prieteni ai ei, inclusiv Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin), și Peeta (Josh Hutcherson), un grup ce are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte: Preşedintele Snow. O misiune în care toată lumea îşi riscă viaţa, o ultimă misiune plină de dușmani, opțiuni morale şi primejdii, o misiune sacră ce nu se sfârşeşte fără victime.

POSTER THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART 2

Filmul, ajunge în cinematografe pe 20 noiembrie, iar distribuţia mai conţine nume că Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, și Julianne Moore.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.