Trailer Final FANTASTIC FOUR: Cei Patru Super-Eroi Sunt Periculoşi Şi Puternici

Echipa de tineri super-eroi, învaţă să lucreze împreună pentru a salva Pământul de o ameninţare teribilă, în trailerul final al reboot-ului Fantastic Four.

Cei patru super-eroi Marvel, sunt periculoşi în noul trailer pentru Fantastic Four

Cu doar câteva săptămâni înainte de lansare, cei de la 20th Century Fox, încearcă să ne convingă că filmul Fantastic Four, reboot-ul ce prezintă o versiune întinerită a super-eroilor Marvel, Dl.Fantastic, Femeia Invizibilă, Torţa Umană şi The Thing, merită văzut în cinematografe. Regizorul Josh Trank (Chronicle), conduce noua adaptare a celor de la Marvel Comics, film în care actorul Miles Teller este Reed Richards (Dl. Fantastic), actriţa Kate Mara este Sue Storm (Femeia Invizibilă), Michael B. Jordan este Johnny Storm (Torţa Umană), Jamie Bell este Ben Grimm (The Thing) și Toby Kebbell este personajul negativ Victor Domashev (Dr. Doom). Iată că Cei Patru Fantastici, revin într-o versiune îmbunătăţită, un truc ce se practică în lumea avidă a Hollywood-ului, un nou film ce vine sub forma unei noi încercări de resuscitare, de data aceasta eroii noştri principali, fiind adolescenţi.

Toby Kebbell este personajul negativ Victor Domashev (Dr. Doom) în noul trailer pentru Fantastic Four
Cei patru fantastici
Armata încearcă manipularea celor patru fantastici
Miles Teller este Reed Richards (Dl. Fantastic) în noul trailer pentru Fantastic Four
Cei patru fantastici călătoresc într-o altă dimensiune
Jamie Bell este Ben Grimm (The Thing) în noul trailer pentru Fantastic Four

În timp ce majoritatea dintre noi, ne-am putea argumenta despre faptul că publicul larg, este deja cumva familiarizat cu echipa Fantastic Four, din filmele precedente, am putea în acelaşi timp spune că nu suntem familiarizați cu această ediţie specială a poveştii cunoscute. Din fericire, acest ultim trailer pentru reboot-ul Fantastic Four, încearcă să ne lămurească de ce această nouă încercare cinematografică a regizorului Josh Trank, ar trebui văzută. Fantastic Four, este de fapt o relansare contemporană a poveştii celor mai longevivi super-eroi Marvel, patru tineri ce se teleportează din greşeală într-un univers paralel periculos, unde fizicul lor se modifică într-un mod şocant. Vieţile lor se schimbă irevocabil, iar echipa de tineri super-eroi, trebuie să înveţe să lucreze împreună pentru a-şi stăpâni noile abilităţi, pentru a salva Pământul de o ameninţare teribilă.

Poster Fantastic Four

În film mai joacă Reg E. Cathey şi Tim Blake Nelson. Trailerul final pentru Fantastic Four, a debutat la Comic-Con, iar cei de la 20th Century Fox, l-au lansat on-line pentru toţi fanii benzilor desenate, ce nu au putut ajunge la convenţia Comic-Con.
Filmul Fantastic Four, va ajunge în cinematografe pe 7 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.