Trailer TRANSPORTER REFUELED: Aceeași Nebunie, Un Şofer Diferit : ED SKREIN

Mafioţii ruşi, au nevoie de mai multe arme şi oameni pentru a-l opri pe Frank Martin, în noul trailer pentru filmul de acţiune Transporter Refueled.

Ed Skrein în noul trailer pentru filmul de acţiune Transporter Refueled.

Transportorul revine, dar de data aceasta, nu este Jason Statham, la volan. În schimb, Ed Skrein, a intrat în rolul unui fost ofiţer din trupele speciale ce a devenit mercenar, Frank Martin, personaj ce se află în pericol aproape la fiecare pas, datorită slujbei sale de transportor ce livrează pachete speciale pentru diferiţi clienţi, fără prea multe întrebări. Am văzut deja primul trailer pentru continuarea francizei cu filmul Transporter Refueled, un fel de reboot efectiv al întregii francize Transporter, iar acum ajungem să vedem mai mult din povestea filmului, într-un al doilea trailer. De data aceasta, munca obişnuită a lui Frank este întreruptă de răpirea tatălui său (Ray Stevenson), atunci când o livrare normală, îl aduce mai aproape de persoane nepotrivite.

Transporter Refueled.
Ed Skrein (Frank Martin) în filmul de acţiune Transporter Refueled.
Ed Skrein (Frank Martin) în filmul de acţiune Transporter Refueled.
Transporter Refueled.
Ed Skrein (Frank Martin) în filmul de acţiune Transporter Refueled.

După cum veţi putea vedea, băieţii răi sunt nişte mafioţi ruşi supăraţi foc atunci când abilitățile de a conduce o maşină a lui Martin, ajută nişte femei frumoase şi misterioase, să fure o grămadă de banii. Lucrurile devin mai personale în Transporter Refueled, atunci când tatăl transportatorului este răpit. Sincer, nu suntem siguri de ce Martin este chiar atât de iritat, mai ales că ceea ce se întâmplă, este exact la ceea ce trebuie să te aştepţi atunci când ai de-a face cu tot felul de personaje dubioase. Oricum, noul efort de a revitaliza franciza Transporter, arată ca o versiune destinată lansării pe DVD, în loc de marele ecran. Nu că franciza inițiala ar fi fost cine ştie ce capodoperă vizuală, ce a schimbat cursul filmelor de acțiune. Dar măcar Jason Statham, era foarte potrivit în rolul principal. Din păcate, Ed Skrein, nu pare la fel de bun, deși el încearcă.

Poster Transporter Refueled

Transporter Refueled, este regizat de Camille Delamarre (Brick Mansions), produs de Luc Besson, și are în distribuţie actori ca Gabriella Wright, Radivoje Bukvic, Anatole Taubman, și Tatiana Pajkovic.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.