tdfn_ro_mulder_scully_noul_serial_x_files_teaser_trailer

X-FILES: Primul Trailer Pentru Noul Serial Ne Tachinează Cu Mult Mister Şi Suspans

Fox a lansat primul trailer oficial pentru viitorul mini-serial eveniment The X-Files, ce ne tachinează cu mult mister dar şi poveşti ce par să atingă acelaşi subiect: extratereştrii.

După aproape șapte ani de pălăvrăgeală despre o potențială continuare de lung metraj, care nu a mai apărut, probabil din cauza încasărilor slabe a filmului din 2008, The X Files: I Want To Believe, se pare că conceptul misterios din Dosarele X, este gata să revină. Iar dacă până acum, nu am văzut prea mult material vizual din mini-seria eveniment The X-Files, ce revine pe micile ecrane la începutul anului viitor, exact ca orice alt material promoţional ce l-am văzut până acum, acest teaser trailer, nu ne spune nimic despre povestea principală. Dar, cel puţin ne aduce primele imagini oficiale filmate, ce par al naibii de bune. Dacă ar fi să spunem adevărul, producătorii încearcă să ne ţină în întuneric, aruncându-ne doar câteva cadre cu Mulder şi Scully, imagini ce par că arată un obiect zburător neidentificat (deocamdată), unele imagini iconice, mai ales cadrul în care cineva calcă peste posterul „I Want To Belive”, ce ar trebui să fie pe peretele din biroul lui Mulder.

Agenţii Mulder şi Scully revin la investigaţiile din The X-Files, în ianuarie 2016
David Duchovny și Gillian Anderson pe platoutile de filmare pentru The X-Files
David Duchovny și Gillian Anderson pe platoutile de filmare pentru The X-Files
Agenţii Mulder şi Scully revin la investigaţiile din The X-Files, în ianuarie 2016
Scully şi un personaj nou: The X-Files (Ianuarie 2016)

Probabil, cel mai interesant aspect al acestui trailer, este tema principală a coloanei sonore. În timp ce noi nu știm aproape nimic despre ceea ce va aduce serialul nou pe micul ecran, știm că cele două personaje din serialul original, interpretate de David Duchovny și Gillian Anderson, se vor întoarce să caut adevărul și vor fi însoţiţi de personaje familiare, precum Mitch Pileggi în rolul lui Skinner și William B. Davis ca şi The Smoker. Nou-veniții Annet Mahendru și Joel McHale, vor intra în lumea misterelor extraterestre, cel din urmă portretizând gazda unui talk show, ce devine un aliat avid al teoriilor susţinute de Mulder.

Poster generic The X-Files

Noua mini-serie eveniment The X-Files, va avea premiera pe Fox, în 16 Ianuarie 2016.

3 comentarii

 1. Dupa cum se vede s-a si anulat.Nu rezistat nici macar un sezon macar de 8 episoade.Asta ce va spune?
  multumesc

  1. Anulat? 8 Episoade? ce tot vorbesti ? :))
   Nu a fost anulat. Daca erai mai atent vedeai ca a fost un mini-serial eveniment de doar 6 Episoade. Asa a fost planuit de la bun inceput.

 2. Imi doresc si sper ca aceasta mini-serie sa fie la fel de reusita ca si primele 4 sezoane din seria originala. Sunt curios daca vor continua cu mytharc sau MOTW.

  La cat demult s-a intensificat fenomenul UFO la nivel planetar in ultimii ani, cred ca au la dispozitie material serios pentru cel putin 2 sezoane complete.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.