X-MEN: APOCALYPSE: Primele Imagini Oficiale Cu Personajul Negativ și Toţi Mutanţii Noi

Primele imagini oficiale din X-Men: Apocalypse, dezvăluie aspectul fioros al personajului negativ, noua armură a lui Magneto, dar şi noua teroare: mutantul Psylocke.

Primele imagini oficiale din X-Men: Apocalypse

O galerie de imagini uimitoare din următoarea aventură a regizorului Bryan Singer, intitulată X-Men: Apocalypse, au apărut în noua ediţie a revistei Entertainment Weekly, oferindu-ne posibilitatea să vedem pentru prima dată, personajul negativ al celui de al treilea film din franciza prequel X-Men, dar și câţiva eroi mutanţi. X-Men: Apocalypse, este filmul destinat atât să închidă capitolul actual al francizei, cât și să deschidă unul nou În acest scop, acesta va dispune de o grămadă personaje familiare, precum și noi versiuni ale personajelor deja cunoscute, inclusiv versiunile mai tinere ale lui Jean Grey (Sophie Turner), Cyclops (Tye Sheridan), și Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee). Povestea se petrece la aproximativ zece ani după evenimentele din X-Men: Days Of Future Past şi evenimentele din părțile anterioare ale filmului. „Apocalypse, este considerat a fi primul mutant”, explică actorul Oscar Isaac. „El iese din mormântul său egiptean și stabilește că lumea ar fi mult mai bine dacă el ar fi fost conducătorul tuturor vietăţilor”.

Storm în X-Men: Apocalypse
Angel în X-Men: Apocalypse
Cyclops în X-Men: Apocalypse
Jean Grey în X-Men: Apocalypse
Jubilee în X-Men: Apocalypse
Alexandra Shipp, Oscar Isaac şi Olivia Munn în X-Men: Apocalypse
Jennifer Lawrence şi Evan Peters în X-Men: Apocalypse
Jennifer Lawrence, Rose Byrne, James Mcavoy, Lucas Till şi Nicholas Hoult în X-Men: Apocalypse
Michael Fassbender pe platourile de filmare pentru X-Men: Apocalypse
Oscar Isaac, regizorul Bryan Singer, Michael Fassbender şi Alexandra Shipp pe platourile de filmare pentru X-Men: Apocalypse
Kodi Smit-McPhee este Kurt Wagner (Nightcrawler) în X-Men: ApocalypseNightcrawler în X-Men: Apocalypse

„Pentru a îl ajuta în această misiune, Apocalypse, recrutează ajutor special, inclusiv pe Magneto, care e pașnic şi trăiește în Polonia, unde este îndrăgostit și nu îşi mai exercită puterile”, spune Michael Fassbender. Dar când lucrurile merg prost, Apocalypse îl găsește pe Erik și îl recrutează. Astfel, Magneto devine unul din cei patru mutanţi ce îl vor ajuta pe Apocalypse, ceilalţi fiind Psylocke, Storm (Alexandra Shipp) şi Angel (Ben Hardy). Evident, Apocalypse, încearcă să recruteze şi alţi mutanţi, inclusiv pe Raven (Jennifer Lawrence), dar, Charles Xavier (James McAvoy), care momentan instruieşte tineri mutanţi cum să îşi controleze puterile, trebuie să strângă din nou forţe aliate pentru a înlătura această amenințare ce vrea să distrugă lumea. Personajul negativ din titlul filmului, este interpretat de Oscar Isaac (En Sabah Nur aka. Apocalypse), iar în aceste imagini, actorul este de nerecunoscut. Imaginile includ şi noua copertă a publicaţiei EW, în care o putem vedea şi pe Olivia Munn în costumul lui Psylocke, precum și un costum reinventat pentru Magneto (Michael Fassbender), ce arată destul de bine. Dacă încă nu ştii, noua franciză prequel, a început în 2011 cu producţia X-Men First Class şi a continuat cu X-Men: Days Of Future Past în 2014.

X-Men: Apocalypse - EW Cover

În X-Men: Apocalypse, revin actorii  Jennifer Lawrence, James McAvoy și Nicholas Hoult, iar filmul va introduce personaje noi, precum o mai tânără Storm interpretată de Alexandra Shipp, Cyclops (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner) și Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee).
X-Men: Apocalypse, ajunge în cinematografe pe 27 mai 2016.

Un comentariu

  1. Este okay look-ul lui Apocalypse, sunt primele imagini de pe platouri, am vazut si "trailer"-ul leaked de la Comic Con 2015, nu arata deloc rau, desi am vazut destul demulte
    pareri ironice la adresa costumui imaginat de Bryan Singer.

    Oricum pana la lansare mai este cale lunga, au tot timpul si resursele necesare sa-l treaca prin post productie si sa-i aplice tot felul de efecte CGI.

    Cred ca fanii si impatimitii de filme cu super eroi in general uita un aspect foarte important si anume "Molecular self manipulation" fiind una din abilitatile lui, probabil si cea mai importanta. Cu alte cuvinte isi poate modifica proportiile oricat demult isi doreste.

    Ah si sa nu uitam ca are la dispozitie si tehnologia legendara a celor mai puternice entitati din univers – Celestials 😉

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.