zece_personaje_din_star_wars_care_merita_propriul_film

TDFN.ro EXCLUSIV: Zece Personaje Din Universul STAR WARS Ce Merită Filme Proprii

De la Obi-Wan Kenobi, până la Darth Maul, TDFN.ro, vă prezintă un top al personajelor din Universul STAR WARS, ce merită să abia filme antologice proprii.

Începând din acest an, vom avea parte de foarte multe extensii Star Wars, iar dacă până acum, mega-franciza a dus lipsă de filme de lung metraj, în următorii ani, forța se va trezi şi vom fi martorii unei explozii de materiale comerciale, aici referindu-ne la toată gama de produse Star Wars. Noul film, ce se va lansa la finalul anului, este o rampă de lansare pentru viitorul măreţ al francizei, ce se va extinde în continuare cu filme spinoff, ce sunt acum cunoscute sub titulatura de filme „Antologie”. Primul film din seria „Star Wars Anthology”, va aduce în atenţia publicului, timpurile în care Rebeliunea de abia se forma și încercarea formaţiunii de a fura planurile pentru prima Stea a Morții, o teroare galactică, pe care Imperiul are de gând să o construiască. Star Wars: Rogue One, este primul film spin-off ce va ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie 2016. Filmul va fi regizat de Gareth Edwards (Godzilla) şi deocamdată are în distribuţie actori ca Felicity Jones, Sam Claflin, Ben Mendelsohn, Diego Luna, Riz Ahmedva şi Forest Whitaker. Rogue One, avea coloana sonoră compusă de Alexandre Desplat. A doua producţie ce va face parte din seria de filme spinoff intitulată Star Wars Anthology, este deocamdată neintitulat, dar ştim oficial că filmul va spune povestea timpurie a contrabandistului transformat în erou, Han Solo. Producţia, are o dată de lansare stabilită pentru 25 Mai 2018 şi va avea un scenariu creat de Lawrence și Jon Kasdan, în regia lui Christopher Miller şi Phil Lord. Deocamdată, oficialii de la Disney, doar ne tachinează cu alte filme spin-off. Suntem siguri că atunci când aţi auzit de aceste proiecte, v-aţi întrebat cum ar fi să vedeţi o producţie Star Wars, despre personajul vostru favorit. La exact acelaşi lucru ne-am gândit şi noi. Şi uite aşa am realizat un top 10 al personajelor importante din franciza Star Wars, care ar merita un film propriu.


1.OBI-WAN KENOBI.OBI-WAN KENOBIDupă atâtea zvonuri şi speculaţii, nu ne-am mira să vedem unele din aceste filme, realizate, mai ales că pe primul loc, stă un bine meritat film despre OBI-WAN Kenobi. Deşi suntem siguri că dorinţa există, cei de la Disney, încă nu au confirmat nimic oficial. Totuşi, actorul Ewan Mcgregor, a făcut lobby pentru un film despre personajul său Obi-Wan, de câte ori a avut ocazia. Ba chiar a declarat că ar fi dispus la orice oră să înceapă filmările la un film ce să spună povestea lui Obi-Wan pe planeta Tatooine. Şi ne întrebam, oare cine nu ar vrea să vadă cum îl protejează Obi-Wan pe copilul Luke Skywalker?


2. BOBA FETT.BOBA FETTCare este cel mai faimos vânător de recompense din întreg universul Star Wars?!
Cum cine, este chiar Boba Fett. Şi trebuie să recunoaştem, un film despre originile vânătorului de recompense, ar fi chiar intrigant, dacă nu amuzant. Să poţi vedea unde a început totul şi cum a ajuns Boba să deţină cel mai mişto costum din univers, dar mai ales cum a ajuns la curtea lui Jabba The Hutt şi ce secrete ascunde nava sa Slave I, ar fi un deliciu pentru fanii Star Wars. Mai devreme, sau mai târziu, suntem siguri că oficialii de la Disney, vor da undă verde unui film despre Boba Fett. În fond, dacă vom vedea un film despre Han Solo, de ce să nu vedem şi unul despre Vânătorul De Recompense ce l-a capturat pe cel mai faimos mercenar.

3. QUI-GON JINN.QUI-GON JINNŞtim că nu este un personaj super-popular, dar, cu siguranţă un film despre maestrul jedi al lui Obi-Wan Kenobi, ar fii al naibii de interesant. Mai ales că Qui-Gon Jinn, este menţionat de două ori în Star Wars Episode 2: Attack Of The Clones (2002), de către contele Dooku şi în Star Wars Episode 3 Revenge of the Sith (2005), de către Yoda. Ar fi una din cele mai interesante poveşti din universul Star Wars şi probabil am afla ce s-a întâmplat între el şi contele Dooku, cum a ajuns tânărul Obi-Wan să fie ucenicul acestuia, înainte de Star Wars Episode 1 The Phantom Menace (1999).

4. YODA.YODAMotivele pentru care un film despre cel mai puternic maestru Jedi, ar avea un succes enorm, nu cred că mai trebuie menţionate. De la statura sa firavă şi rasa sa unică, cu siguranţă un film de sine stătător despre Yoda, ar scoate la iveală, multe secrete din trecutul cavalerilor Jedi şi al celui mai puternic personaj ce foloseşte forţa.


5. DARTH MAUL.DARTH MAULDeşi a apărut doar în Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, personajul Darth Maul, a stârnit curiozitatea fanilor mai mult decât ar fi trebuit. Iar ca dovadă că personajul a devenit popular, el a fost introdus şi în serialul animat The Clone Wars, acolo unde a avut un rol destul de extins şi unde a avut parte, de propria poveste, după ce a fost reînviat şi dotat cu picioare bionice. Darth Maul, a fost un Lord Sith Zabrak, ce era originar de pe planeta Iridonia. El a fost luat de mic copil de către Palpatine, pentru a fi ucenicul său. Un film despre un asemenea personaj, ar fi mai mult decât uimitor.


6. MACE WINDU.MACE WINDUCum ar fi să vedem un film Star Wars despre legendarul Maestru Jedi Korun, Mace Windu, cel care provenea de pe planeta Haruun Kal şi care a fost unul din ultimii membri ai Înaltului Consiliu Jedi de dinainte de Marea Epurare Jedi?! Vă spunem noi: ar fi al naibii de interesant. Mai ales că Mace Windu, era adesea considerat al doilea după Marele Maestru Yoda. Deşi Windu, era cu 800 de ani mai tânăr, înţelepciunea şi puterea lui erau considerate de mulţi legendare. Considerat de mulţi drept unul din cei mai buni duelişti din Ordinul Jedi, Mace Windu a creat Vaapad, cea de-a şaptea formă modernă a duelului cu săbii laser. A fost singurul practicant al acestei forme care nu a fost atras de partea întunecată. Să nu mai menţionăm faptul că Maestrul Windu, a fost singura persoană din istoaria universului Star Wars, care condus 212 Jedi în luptă, mai exact în Bătălia de pe Geonosis, unde l-a omorât pe notoriul vânător de recompense, Jango Fett. Suntem siguri că dacă în duelul cu Darth Sidious, acesta nu ar fi fost trădat de Anakin Skywalker, povestea ulterioară, ar fi arătat cu totul altfel.


7. DARTH SIDIOUS.DARTH SIDIOUSŞi dacă tot vorbeam despre Maestrul Jedi Mace Windu, suntem siguri că aţi vrea să aflaţi şi povestea celui mai întunecat personaj al universului, Darth Sidious. Palpatine, a fost ultimul Cancelar Suprem al Republicii Galactice şi primul Împărat al Imperiului Galactic, fiind considerat de mulţi, cel mai puternic Lord Sith. Noi ajungem să îl cunoaştem pe Palpatine, de abia atunci când el este mai în vârstă. Dar, cum ar fi să vedem un film Star wars în care asistăm la ascensiunea maestrului manipulării de pe vremea când el era ucenicul celebrului Darth Plagueis?!


8. LANDO CALRISSIAN.LANDO CALRISSIAN şi HAN SOLOViața lui Lando, în special cea dinainte de The Empire Strikes Back, ar fi o poveste mai mult decât intrigantă. La începutul carierei sale, Lando, era un jucător de cărţi înrăit şi un parior excelent. Într-un joc de sabacc, el câştiga Șoimul Mileniului, cea mai rapidă navă din galaxie, dar şi un robot ciudat numit Vuffi Raa, cel care devine prietenul și aliatul său în multe din aventurile sale ulterioare. Sub tutela prietenului său Han Solo, Lando, începe să îşi dezvolte abilitățile de pilot şi de mercenar, dar, după cum ştim cu toţi, ceva rău s-a întâmplat între cei doi. Nu ar fi interesant să vedem cum a ajuns Lando să administreze oraşul din nori, sau cum a pierdut faimoasa navă?!


9. DARTH VADER.DARTH VADERDeşi avem impresia că ştim deja povestea completă a lui Anakin Skywalker, suntem convinşi că povestea lui Darth Vader de după Star Wars: Revenge Of The Sith (Episode 3), ar fi una din cele mai bune. Evenimentele ce sunt prezentate acum în sezonul doi al animaţiei Star Wars: Rebels, ar fi exact momentul în care povestea fascinantă a lui Darth Vader ar începe. Ar fi punctul culminant al ascensiunii sale şi începutul transformării sale în cel mai faimos personaj negativ al universului Star Wars. O asemenea poveste, ar reuşi să treacă prin toate perioadele tulburătoare dinainte de Star Wars: A New Hope (Episode I), dar mai ales, ar scoate în evidenţă formarea rebeliunii şi evenimentele pe care acest lucru le-a pus în mişcare.


10. LEIA ORGANA.LEIA ORGANASingurul personaj feminin puternic, cu un trecut înrădăcinat în politica universului Star Wars, este Leia Organa. Fiica lui Padmé Amidala și a lui Anakin Skywalker, ce a fost crescută pe planeta Alderaan, de senatorul Bail Organa, are un trecut destul de controversat. Chiar dacă avem impresia că ştim absolut tot ce s-ar putea ştii despre originea ei, suntem siguri că o poveste de origine despre Leia, ne-ar purta pe planeta Alderaan, acolo unde ea a fost crescută. Şi mai apoi, cum să nu fi interesat de aventurile femeii care l-a omorât pe Jabba The Hutt, aventurile Prinţesei de Alderaan și aventurile membrei Senatului Imperial, înainte de Star Wars: A New Hope. Punem pariu că ştia să poarte bikini spaţiali şi înainte de întâlnirea legendară cu Han Solo şi Luke Skywalker.

Star Wars
Care este personajul tău favorit din universul Star Wars despre care ai vrea să vezi un film?

Aşteptăm comentările tale, mai jos.


6 comentarii

 1. Lando Calrissian, Darth Maul, Darth Vader despre copilărie și lupta interioară după transformare, Maestrul Yoda despre copilărie, adolescență, tinerețe, o poveste bogată în lecții de viață, afirmații, filosofii extraterestre…
  Orice personaj ar fi fascinant.
  Este!

  Câtă informație în acest articol, uau!
  Felicitări!
  (Atenție mai mare la sintaxă și semne de punctuație).

 2. Obi, Obi-Wan Kenobi. ar fi o chestie interesanta sa vedem ce a facut pe Tatooine intre Episode III si Episode IV. + ca ar fi mult mai aproape de feeling-ul din A New Hope.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.