CAPTAIN AMERICA 3 CIVIL WAR: Vezi Primele Imagini Concept Cu Cele Două Tabere De Super-Eroi

CAPTAIN AMERICA 3 CIVIL WAR: Vezi Primele Imagini Concept Cu Cele Două Tabere De Super-Eroi

Captain America se confruntă cu Iron Man, Vision, Black Widow, War Machine şi Black Panther în Captain America: Civil War, din cauza legii ce-i forţează pe toţi supereroii să îşi declare identitatea guvernului.

Dar fiţi fără frică, Captain America, nu este singur, iar alături de el se află prietenii săi apropiaţi Falcon şi The Winter Soldier, alături de Hawkeye, agenta Sharon Carter, Ant-Man şi chiar Red Wing, un șoim de vânătoare foarte bine instruit, ce răspunde la comenzile verbale și mentale ale lui Falcon. Iar dacă încă nu ştiai, Civil War, este o poveste faimoasă a unei serii de benzi desenate Marvel, în care acţiunea este plasată în timpul unui aşa zis Război Civil, ce porneşte de la decretarea unei legi ce-i forţează pe toţi supereroii, să îşi declare identitatea guvernului SUA. Căpitanul America, se opune legii şi devine astfel un proscris. În tot acest timp, Tony Stark, colaborează cu guvernul statelor unite pentru a forţa impunerea legii. Noul film, va aduce pe marile ecrane, o întâlnire unică între Iron Man şi Steve Rogers, cei doi întrând în conflict din cauza acestei legi, intitulată Superhero Registration Act. Anul acesta în luna iunie, Jeremy Renner a luat utilizatori de Twitter prin surprindere, când a dezvăluit prima imagine concept din Captain America 3, ce avea inscripţionată întrebarea: „De partea cui ești în războiul civil?”. Ei bine, de data aceasta, actorul ce îl interpretează pe Hawkeye, a surprins lumea întreagă din nou, dezvăluind alte imagini din universul Marvel, mai exact nişte imagini concept din celebra poveste Civil War, poveste ce va fi ecranizată în Captain America 3.

Echipa lui Captain America din filmul Captain America: Civil War

Eroii se vor confrunta oficial în filmul Căpitanul America: Războiul Civil, sunt unii din cei mai cunoscuţi super-eroi ai universului Marvel, şi în afară de Ant-Man, care a apărut puţin mai târziu în acest an, majoritatea fac parte din iniţiativă The Avengers. Căpitanul America (Chris Evans), este susținut de Winter Soldier (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) și șoimul său Red Wing, Ant-Man (Paul Rudd), Sharon Carter (Emily Van Camp) și Hawkeye (Jeremy Renner). Iron Man (Robert Downey Jr.) îi are alături pe Black Widow (Scarlett Johansson), War Machine (Don Cheadle), Black Panther (Chadwick Boseman) și evident, Vision (Paul Bettany). Din fericire pentru super-eroii din echipa Căpitanului, actorul Anthony Mackie, a dezvăluit la convenţia Disney, D23, că lupta din film, este de fapt mai mult un „litigiu în familie” şi nu un război în toată regula. Şi probabil că este mai bine aşa, pentru că în cazul în care ar fi fost un război pe bune, nu prea vedem cum echipa lui Captain America, ar fi avut vreo şansă. Evident, nu sunt prea multe surprize aici. Poate în afară de faptul că agenta Sharon Carter, are o astfel de poziţie în acest line-up, având în vedere rolul său oarecum minor din Captain America: The Winter Soldier. Incă nu știm exact unde se vor încadra Spider-Man (Tom Holland) și Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Dar, luând în considerare benzile desenate cu acelaşi titlu, fără a dezvălui prea multe, cel puțin un singur super-erou va schimba taberele pe parcursul filmului. Captain America 3: Civil War, a încheiat filmările, iar echipa de producţie, lucrează acum din greu la montajul filmului şi evident, la conceperea efectelor speciale pentru acesta.

Steve Rogers vs Tony Stark în Captain: America Civil War

Filmul, dă startul Fazei a Treia din Universul Cinematografic Marvel, în care vor urma mega-producţii ca Doctor Strange, Guardians Of The Galaxy Vol. 2, Black Phanter şi Thor: Ragnarok.
Captain America: Civil War, ajunge în cinematografele din România pe 6 Mai 2016.

2 comentarii

 1. abia astept sa-l vad 🙂 lupta intre super eroii nu inteleg cum pot sa lupte Hawkeye si BWidow unul impotriva altuia fiind prieteni foarte buni 🙂 asta o sa fie interesant rau de tot. In alta ordine de idei de unde a reaparut Winter Soldier ??

  1. Nu cred ca se vor lupta in adevaratul sens al cuvantului. Uite si tu:
   -''Actorul Anthony Mackie, a dezvăluit la convenţia Disney, D23, că lupta din film, este de fapt mai mult un "litigiu în familie" şi nu un război în toată regula."
   Pai sper ca ai vazut finalul la Captain America: Winter Soldier?! Nu?
   Captain America si Falcon, il cauta, il gasesc si il ''convertesc'' :))))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.