MINORITY REPORT: Noul Clip Dezvăluie Diferențele Dintre Serialul Sci-Fi Şi Filmul Lui Steven Spielberg

Primul clip pentru serialul scifi bazat pe filmul lui Steven Spielberg, Minority Report, încearcă să ne explice diferenţele majore dintre intriga filmului original şi serialul celor de la Fox.

Primul clip pentru serialul scifi, Minority Report, încearcă să ne explice diferenţele dintre filmul original şi serial.

Acum câteva luni, am văzut primul trailer al serialului Minority Report, ce ne arată cum se va emula noul serial al celor de la Fox, în a prelua povestea filmului original regizat de Steven Spielberg. Vă amintiți fără îndoială, filmul Minority Report al lui Spielberg, producţie sci-fi ce îl avea în centrul acţiuni pe ofiţerul secţiei de Pre-Crimă, o echipă de elită specializată în combaterea criminalităţii, interpretat de Tom Cruise. El încearca să rezolve o crimă cu care a fost înscenat, cu ajutorul unor fiinţe dotate cu darul clarviziunii, dintre care cea mai proeminentă, a fost interpretată de Samantha Morton. Principalul obiectiv al acestui nou clip featurette pentru serialul Minority Report, este să sublinieze modul în care serialul de televiziune va diferi de filmul lui Steven Spielberg, iar pentru asta, clipul ne oferă mai multe motive. Începând cu faptul că acţiunea din serial, după cum explică scriitorul şi producătorul Max Borenstein, are loc la 10 ani distanţă de filmul original, şi terminând cu faptul că personajul principal al serialului va fi de fapt Dash, unul din cei trei vizionari ce l-au ajutat pe Tom Cruise în film, interpretat de Stark Sands.

Personajele principale ale noului serial sci-fi, Minority ReportDash, unul din foştii vizionari Pre-Crimă din serialul Minority Report

Dash, încearcă să îşi folosească clarviziunea pentru a rezolva câteva mistere din viaţa sa, după ce secţia de Pre-Crime, a fost abolită. La zece ani după evenimentele din film, polițiștii utilizează în continuare instrumente high-tech pentru a lupta împotriva criminalității și pentru a rezolva cazuri dificile. Un detectiv pe nume Lara Vega (Meagan Good), îşi încrucişează ancheta cu misteriosul personaj Dash, în timp ce încercă să rezolve un nou caz. Dash, trăiește acum în teroare şi este bântuit de imagini din trecut, dar şi de frânturi ale unui posibil viitor, asta după ce fratele său geamăn, Arthur, a dispărut, iar Dash are viziuni incomplete fără el. Dincolo de toate aceste dezvăluiri interesante, producătorul executiv Kevin Falls, declară că intriga serialului, va avea propriul șablon science-fiction, ce ar putea diferi destul de mult faţă de materialul sursă, iar regizorul Mark Mylod, spune că imaginile vor fi mult mai colorate și mai optimiste decât cadrele stilistice şi monocrome ale filmului original.

Poster pentru serialul Minority Report

Serialul Minority Report, are în distribuţie nume ca Meagan Good, Stark Sands, Wilmer Valderrama, Daniel Londra, Laura Regan, Li Jun Li şi Zhane Hall.
Minority Report este programat să aibă premiera pe FOX, în această toamnă.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.