CLIVE OWEN Se Alătură Distribuţiei Filmului Sci-Fi VALERIAN Regizat De Luc Besson

În următoarea sa aventură epică în spațiu, cineastul francez Luc Besson, îl cooptează pe actorul Clive Owen, într-un rol principal din povestea sci-fi intitulată Valerian.

Actorul Clive Owen, într-un rol principal din povestea sci-fi Valerian

Regizorul Luc Besson, revine la genul sci-fi cu viitorul său film Valerian, și a găsit un actor excelent ce să complecteze distribuţia producţiei sci-fi. Regizorul filmului Al Cincilea Element, a fost nerăbdător să realizeze o adaptare pentru marele ecran a benzilor desenate semnate de Pierre Christin și Jean-Claude Mézières, de ceva vreme încoace. Iar dorinţa sa se va îndeplini, chiar la scară mare.
El are la dispoziţie un buget de 180 milioane de dolari şi o nouă achiziţie în distribuţie, Clive Owen. Actorul va juca rolul unui personaj cunoscut sub numele de Arün Filitt şi se alătură actorilor ce au fost anunţaţi anterior, precum Dane DeHaan și Cara Delevingne, ce fac parte dintr-un corp de elită de agenți de turism, ce călătoresc prin univers în timp și spațiu, ajutând la menţinerea ordinii în secolul 28.

Clive Owen
Clive Owen

Cineastul Luc Besson, are ca bază de inspiraţie, materialul grafic intitulat Valerian, o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian și a însoțitoarei sale Laureline (Cara Delevingne), în timp ce aceştia călătoresc peste vaste întinderi de spațiu și timp, confruntându-se cu diverse planete extraterestre și personaje exotice ale universului.
Iar ţinând cont de această descriere, mai devreme în acest an, Luc Besson, a descris proiectul Valerian, ca fiind cea mai mare provocare din cariera sa. Recent, regizorul a explorat diferite genuri, cum ar fi teatrul cu The Lady și ceva acţiune-comedie cu The Family, dar a avut succes cu producţia sci-fi de anul, Lucy, ce a avut-o pe Scarlett Johansson, în rolul principal. Iar dacă Valerian, este proiectul său cel mai ambițios de la Fifth Element încoace, nu rămâne decât să sperăm că Valerian, va avea succesul scontat.

Concept pentru filmul sci-fi VALERIAN regizat de Luc Besson

În ceea ce îl priveşte pe Clive Owen, cel mai recent efort al său, a fost munca excelentă la teribilul serial al regizorului Steven Soderbergh, The Knick, care revine cu un al doilea sezon, în această toamnă. Deocamdată, este neclar când va începe producția pentru Valerian, cu toate acestea, regizorul Luc Besson, lucrează intens la realizarea conceptelor pentru filmul sci-fi.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.