STAR WARS: THE FORCE AWAKENS: Dezvăluiri Fantastice În Noile Imagini Oficiale

Finn, Rey, R2-D2, C3-Po, Generalul Hux, Captain Phasma dar şi personajul negativ Kylo Ren, apar în noile imagini oficiale din cel mai aşteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens.

Noi imagini oficiale din cel mai aşteptat film al anului, Star Wars: The Force Awakens

Noul număr al revistei Entertainment Weekly, va lansa noi imagini din Star Wars: The Force Awakens și în acest proces, noile imagini vor rupe probabil, figurativ vorbind, internetul. Primele imagini din interiorul revistei, au fost lansate online, iar coperta revistei, ce ne oferă detalii despre personajul negativ Kylo Ren, interpretat de Adam Driver, face deja ravagii. Imaginea nu dezvăluie prea multe noutăţi cu privire la caracterul interpretat de actor, dar hei, este noul personaj negativ, al noului film Star Wars. Avem nevoie de un alt motiv să fim încântaţi? Evident că da. În timp ce regizorul J.J. Abrams, a declarat că nu mai poate dezvălui curând alte imagini filmate despre film şi că vom vedea următorul trailer de abia în toamnă, iată că fanii vor primi aparent alte imagini oficiale din Star Wars: The Force Awakens, cel mai anticipat film al anului. În conformitate cu declaraţiile lui J.J Abrams, imaginile nu dezvăluie cine ştie ce mari secrete, dar e totuși interesant să vedem mai multe cadre cu personajele Finn (John Boyega), Rey (Daisy Ridley) și Poe Dameron (Oscar Isaac), precum și trio-ul de băieţi răi: Adam Driver în rolul lui Kylo Ren, Generalul HUX interpretat de Domhnall Gleeson, leaderul Primului Ordin și războinica Gwendoline Christie în rolul nemilosului Captain Phasma.

Kylo Ren şi gaşca lui de Stromtroopers în Star Wars: The Force Awakens
Gwendoline Christie în rolul nemilosului Captain Phasma
Finn (John Boyega) și Rey (Daisy Ridley) în Star Wars: The Force Awakens
Lawrence Kasdan şi J.J. Abrams pe platourile de filmare Star Wars: The Force Awakens
Rey (Daisy Ridley) şi BB-8 în Star Wars: The Force Awakens
Finn (John Boyega), alături de un Tie-Fighter prăbuşit în Star Wars: The Force Awakens
Oscar Isaac în rolul lui Poe Dameron
Generalul HUX (Domhnall Gleeson), leaderul Primului Ordin
RD-D2 şi C3-PO în Star Wars: The Force Awakens

În plus față de imaginile lansate de Etertainment Weekly, preşedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a dezvăluit exact cum a reuşit să îl convingă pe J.J. Abrams, să spună „da” atunci când i-a fost oferită regia filmului Star Wars, după ce inițial, el a refuzat oferta. Cu o simplă întrebare:
-„În contextul în care iniţial am vorbit despre povestea din trilogia iniţială, i-am pus o singură întrebare: „Cine este de fapt Luke Skywalker?”, Abrams, care are acum 49 de ani, dar avea 11 ani pe vremea când filmele originale Star Wars au debutat în 1977, a decis că are nevoie să știe răspunsul, chiar dacă a trebuit să-l elaboreze el însuși. El a răspuns spus: „Doamne, m-au luat toate frisoanele la întrebarea ta. Sunt al tău”, a răspuns abrams.”
De asemenea, J.J. Abrams, spune că nu a existat nici o poveste stabilită pentru episodul VII, atunci când el a venit la bordul francizei, chiar dacă scenaristul Michael Arndt a lucrat puţin la poveste alături de scenaristul Lawrence Kasdan și Simon Kinberg. Deși este de înțeles că un univers atât de vast și de iubit, ar putea lansa moduri diferite de a concepe o continuare, pasiunea pentru această poveste iubită, a fost în mare parte a grupului de bază din jurul lui Abrams şi a oamenilor însărcinaţi cu realizarea filmului. Să sperăm că intriga din Star Wars: The Force Awakens, va avea ceva cu adevărat satisfăcător.

Kylo Ren, personajul negativ din Star Wars: The Force Awakens

Filmul Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.