ORLANDO BLOOM Revine Oficial În PIRATES OF THE CARIBBEAN 5: Dead Men Tell No Tales

Chiar dacă personajul Will Turner, nu a apărut în filmul precedent, Orlando Bloom a confirmat întoarcerea sa în Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales.

Orlando Bloom a confirmat întoarcerea sa în Pirates Of The Caribbean 5

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, va fi cea de-a cincea producţie din seria de aventuri a celor de la Disney, iar dacă primele trei filme au urmărit aventurile tânărului Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) și a Căpitanului Jack Sparrow (Johnny Depp), cea de-a patra aventură Pirates Of Caribbean On Stranger Tides, şi-a pus accentul pe aventurile ştrengăreşti ale lui Johnny Depp, în timp ce Orlando Bloom și Keira Knightley, nu au fost prezenţi deloc. În decembrie anul trecut, Orlando Bloom a spus că s-ar putea întoarce în Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales şi iată că la expoziţia Disney D23, el a confirmat acest lucru, făcându-şi apariţia pe scena Disney, astfel lăsând să se ştie că personajul lui, Will Turner, va reveni în această franciză populară. Pe lângă asta, studioul a prezentat logo-ul oficial al filmului, ce nu se diferă foarte mult de cele anterioare. Vă amintiți că în ultima sa apariţie, el a semnat un contract pe viața pentru a deveni căpitanul Olandezului Zburător, fapt ce-i permite să îşi viziteze iubita o dată la zece ani.

Orlando Bloom în Pirates Of The Caribbean 3

Şi chiar dacă unii fani consideră că Will Turner, nu este un personaj atât de interesant ca Jack Sparrow (Johnny Depp), cifrele încasărilor, demonstrează contrariul. Oricare va fi rolul în intriga viitorului film, să sperăm că personajul Will Turner, va echilibra, într-un fel sau altul, povestea din Pirates Of The Caribbean 5. Este o licărire de speranță, pentru că după cum știu şi cei ce gestioneze această franciză, deși On A Stranger Tides, a dus-o bine la box-office, a fost un film destul de slab.
Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow, este lovit şi mai tare de valul neşansei, atunci când piraţii fantomă conduşi de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Javier Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului, hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare, inclusiv pe el. Singura speranţă de supraviețuire a Căpitanului Jack, este găsirea legendarului Trident Al Lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

Teaser Poster Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales

Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ajunge în cinematografe, de abia pe 7 Iulie 2017, iar distribuţia filmului mai conţine nume ca Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani şi evident Geoffrey Rush, Kevin R. McNally, și Stephen Graham în rolurile Barbossa, Gibbs, și Scrum. Scenariul filmului îi aparţine lui Jeff Nathanson (Catch Me If You Can), iar regia este semnata de cineaşti Espen Sandberg şi Joachim Rønning.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.