RIDE ALONG 2: Primul Trailer Al Comediei Îi Poartă Pe KEVIN HART Şi ICE CUBE În Miami

Cei doi cumnaţi şi ofiţeri de poliţie, încearcă să doboare o organizaţie criminală din Miami, în timp ce au parte de momente stânjenitoare şi amuzante, în primul trailer al continuării Ride Along 2.

Comedia Ride Along 2, readuce în centrul acţiunii, acelaşi cuplu dinamic: Kevin Hart şi Ice Cube

Chiar dacă în curând, filmul Straight Outta Compton, ne va purta în trecutul lui Ice Cube şi mai exact la viaţa sa de pionier al stilului gangsta rap, în această săptămână, trailerul pentru comedia de acţiune Ride Along 2, ne poartă în prezentul lui Ice Cube, ca actor, care se pare că e foarte bun în rolul unui poliţist capricios. Sequel-ul de acțiune-comedie, îi reunește pe Ice Cube şi Kevin Hart, care este acum un polițist cu drepturi depline, pentru un caz foarte complicat, ce-i duce la Miami, acolo unde Ben (Kevin Hart), continuă să strice bunul mers al anchetei poliţieneşti. Regizorul Tim Story și co-starul primului film Tika Sumpter, revin alături de noile nume precum Ken Jeong, Olivia Munn, Benjamin Bratt, și Sherri Shepherd. În timp ce primul film Ride Along, a fost plin de clișee și glume destul de leneșe, filmul ar fi putut rămâne un paria de ianuarie uitat, în cazul în care nu ar fi avut două nume valoroase şi amuzante în distribuţie.

Ice Cube, Olivia Munn şi Kevin Hart: Ride Along 2Ice Cube, Ken Jeong şi Kevin Hart: Ride Along 2Ice Cube, Olivia Munn şi Kevin Hart: Ride Along 2Tyrese Gibson şi Ice Cube
Acelaşi cuplu dinamic: Kevin Hart şi Ice Cube

Dar energia debordantă a lui Kevin Hart, în contrast cu seriozitatea constantă a lui Ice Cube, a transformat filmul într-un divertisment de week-end. În cele din urmă, filmul ce a fost realizat doar cu 25 de milioane de dolari, a obţinut încasări de 153 milioane la box-office, şi a scos la iveală o justificare bună, pentru o continuare. Ride Along 2, readuce în centrul acţiunii, acelaşi ciudat cuplu dinamic, care pare să arunce mult mai multe glume în amestec, în timp ce începutul trailerului, arată ca un film Fast and Furious (vezi cameo-ul cu Tyrese Gibson). Pe lângă toate astea, avem parte de complicaţii venite din partea unui cartel de droguri din Miami, o nuntă planificată deja și câţiva poliţişti supăraţi rău.

Poster Ride Along 2

Ride Along 2, ajunge în cinematografe pe 15 Ianuarie 2016.
Comedia este regizată de Tim Story, iar alături de Kevin Hart și Ice Cube, îi vom vedea şi pe Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, and Sherri Shepherd.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.