INDEPENDENCE DAY 2 RESURGENCE: Regizorul ROLAND EMMERICH A Terminat Filmările

Regizorul Roland Emmerich, a dezvăluit oficial că a încheiat parte din filmările pentru Independence Day 2 Resurgence, continuarea în care umanitatea se pregătește pentru un nou atac venit din spaţiu.

Regizorul Roland Emmerich a terminat filmările exterioare pentru Independence Day Resurgence

Văzând declaraţiile regizorului, toată lumea are în minte o singură întrebare: când vom vedea primul trailer al acestei mult aşteptate continuări?!. Ei bine, lucrurile ar putea fi puţin mai dificile de data asta şi chiar dacă primele imagini promo pentru filmul original Independence Day din 1996, au ieşit pe piaţă destul de timpuriu, credem că munca la un asemenea sequel, ar putea dura destul de mult. Având în vedere că şi primul film, a fost destul de încărcat în efecte speciale, ar trebui să ne dăm seama că Independence Day Resurgence, va fi un blockbuster ce va avea din plin efecte speciale create pe calculator. Şi după cum arată primele imagini lansate de regizor de la filmările producţiei şi imaginea concept de mai sus, am spune că echipa de producţie, are ceva de lucru.

Distribuţia completă din Independence Day Resurgence
Jeff Goldblum şi Bill Pullman pe platourile de filmare pentru Independence Day Resurgence
Una din maşinăriile bazate pe tehnologie extraterestră din Independence Day Resurgence

Dar, dacă ar trebui să speculăm puţin, probabil vom vedea primele imagini filmate sub forma unui teaser trailer, undeva prin toamnă acestui an şi un trailer complet, în iarnă. Totuşi, s-ar putea ca echipa de producţie a regizorului Roland Emmerich, echipă ce a lucrat din greu la blockbustere precum, 2012, The Day After Tomorrow, Godzilla, Stargate, sau a produs filme ca 10,000 BC, să se mişte mai repede decât ne imaginăm noi şi să termine cu efectele speciale chiar mai devreme. Anunţul de terminare a filmărilor, a fost făcut chiar de către regizor pe pagina sa de facebook, un anunţ ce a venit sub forma unor mulţumiri pentru toţi colaboratori ce au ajutat la îndeplinirea acestei misiuni. Din câte se pare, majoritatea cadrelor exterioare pentru Independence Day Resurgence, au fost realizate în Albuquerque, New Mexico, şi suntem mai mult decât siguri că regizorul va mai avea de realizat şi cadre interioare, imagini ce sunt menite să complecteze implementarea efectelor speciale pentru filmul complet.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

and that’s a wrap on Independence Day Resurgence. Thank you, Albuquerque, New Mexico, you’ve been amazing. <3
Posted by Roland Emmerich on Saturday, August 22, 2015

Iar dacă încă nu ştiai, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Brent Spiner, Judd Hirsch, dar şi nou-veniţii, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe şi Sela Ward, vor fi cei ce vor înfrunta noua teroare venită din spaţiu. Acţiunea filmului, are loc la 20 de ani de la evenimentele din primul film, când intreaga lume are la dispozitie un nou sistem global de apărare împotriva unei viitoare invazii extraterestre. Cu toate acestea, noul atac, o sa ia pe toată lumea prin surprindere şi depăşeşte cu mult chiar şi noile capacităţi îmbunătăţite de apărare, bazate pe tehnologia extraterestră.

Teaser Poster Independence Day Resurgence

Continuare la care regizorul Roland Emmerich şi partenerul său Dean Devlin, lucrează de ceva vreme, Independence Day: Resurgence, ajunge în cinematografe pe 24 Iunie, 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.