Se Filmează KINDERGARTEN COP 2 Cu DOLPH LUNDGREN În Rolul Principal

Deşi nu este o producţie de milioane de dolari, continuarea comediei Kindergarten Cop, îl are pe Dolph Lundgren în rol principal şi va fi lansată la anul.

Continuarea Kindergarten Cop 2, îl are pe Dolph Lundgren în rol principal

La douăzeci şi cinci de ani de când Arnold Schwarzenegger, a devenit o bonă polițista din comedia regizorului Ivan Reitman, Kindergarten Cop, un alt star din franciza The Expendables este aparent următorul poliţist de la grădiniţă, în ceea ce pare a fi continuarea comediei din 1990. Prima imagine cu Dolph Lundgren pe platourile de filmare ale filmului regizat de Don Michael Paul, Kindergarten Cop 2, au ajuns astăzi pe Internet, oferindu-ne dovezi clare că acest film, a devenit cu adevărat, realitate.

Dolph Lundgren în rolul principal din Kindergarten Cop 2
Dolph Lundgren în Kindergarten Cop 2
Dolph Lundgren în Kindergarten Cop 2

În prezent, filmările se desfăşoară în Vancouver, continuarea având un scenariu conceput de David H. Steinberg (American Pie 2) și în conformitate cu zvonurile recente, intriga comediei spune că noul polițist de grădiniţă (Lundgren) și partenerul său indian pe nume Sanjit, urmăresc o unitate flash ce a dispărut din programul federal de protecție a martorilor. După cum ați ghicit, cei doi constată că flash drive ul urmărit, şi-a croit drum direct într-o clasă de grădiniță. Această situație dificilă îi permite lui Dolph Lundgren să intre sub acoperire în pielea unui profesor de școală elementară, să cocheteze cu o profesoară pe hol și să întrerupă planurile băieţilor răi albanezi.

Dolph Lundgren pe platourile de filmare pentru Kindergarten Cop 2

Comedia va apărea cândva anul viitor și sperăm că vom auzi mai multe știri oficiale în curând. Kindergarten Cop 2, este produs Universal Family Entertainment, adică distribuţie home video, ceea ce înseamnă că acest sequel, nu va vedea lumina de premieră în cinematografe, ci va fi lansat direct pe VOD (VideoOnDeman).

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.