STAR TREK 3 BEYOND: Primele Imagini Cu Noile Uniforme Şi Un Personaj Nou

Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond, scot la iveală uniforme noi, figuri cunoscute şi un nou personaj extraterestru, interpretat de Sofia Boutella.

Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek 3 Beyond

Al treilea film al francizei Star Trek, intitulat oficial Beyond, se filmează în Vancouver de aproximativ o lună, dar, până acum, cele mai multe cadre ale filmului au fost filmate în interior. Din această cauză, nu s-au prea văzut imagini spion. Ei bine, totul s-a schimbat în această săptămână când regizorul Justin Lin, a mutat distribuţia din Star Trek Beyond, afară, pentru filma o scenă de acțiune interesantă, de la care avem imagini cu noile uniforme ale Flotei și primele imagini cu un nou personaj important din franciza! Starul Chris Pine, Simon Pegg, care a co-scris scenariul, Anton Yelchin și nou-venita Sofia Boutella (femeia cu cuțite în loc de picioare din Kingsman: The Secret Service), au fost văzuţi timp de aproximativ trei ore, filmând o scenă importantă din film. În scena respectivă, Căpitanul Kirk și caracterul ciudat al Sofiei Boutella, ies din ceea ce pare a fi o navă spaţială deteriorată, înconjuraţi evident, de un ecran verde gigant, în timp ce aceasta din urmă folosește un fel de dispozitiv înainte ca Scotty și Chekov să apară în cadru.

Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella şi Chris Pine
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella şi Chris Pine
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella şi Simon Pegg
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Anton Yelchin
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Anton Yelchin şi Chris Pine
Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella şi Simon Pegg

Primul lucru ce iese imediat în evidenţă, sunt noile uniforme robuste ale Flotei Stelare. Cu bucăţi de piele adăugate pe umeri, cizme noi și genunchiere, acestea arată mult mai bine decât orice uniformă oficială purtată anterior, fiind probabil vorba de o misiune importantă, mai ales că Kirk și Chekov au fazere și tricordere în mână. Scotty, este într-o uniformă mai tradiționala şi e posibil să fi apărut inoportun în această misiune. Al doilea lucru notabil, este imaginea interesantă a caracterului anonim interpretat de Sofia Boutella, care este descris ca fiind „un personaj principal” în film. Deocamdată, nu ştim exact ce rol este aceasta, mai ales că look-ul ei nu pare să fie vreo rasă existentă în franciza Star Trek. Totuşi, judecând după desfăşurarea scenei, cel puțin în acest stadiu al filmului, se pare că ea pare a fi în parteneriat cu echipajul navei Enterprise. Oricum, încă nu știm foarte multe detalii despre intriga din Star Trek Beyond, dar regizorul Justin Lin, a declarat anterior că „Vom încerca să NU readucem în atenţie, acel sentiment pe care fanii l-au văzut în toate serialele TV. Este o oportunitate de explorare vastă, ce nu ar trebui să semene cu ce am văzut înainte.” În acelaşi timp, Simon Pegg, a adăugat că, atunci când a scris scenariu, el a încercat să nu îl facă prea asemănător cu versiunile anterioare.

Primele imagini de la filmările producţiei Star Trek Beyond: Sofia Boutella

Din informaţiile actuale, Idris Elba va lua în piept rolul personajului negativ al filmului, iar alături de noi veniţi Sofia Boutella, Joe Taslim şi Lydia Wilson, vor reveni Chris Pine, Simon Pegg, Anton Yelchin, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban şi John Cho.
Star Trek Beyond, ajunge în cinematografe pe 8 Iulie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.