THE HATEFUL EIGHT: Trailer Uimitor Pentru Noul Western Al Regizorului Quentin Tarantino

THE HATEFUL EIGHT: Trailer Uimitor Pentru Noul Western Al Regizorului Quentin Tarantino

Trailerul pentru noul film marca Quentin Tarantino, The Hateful Eight, are o poveste western uimitoare, interpretări de excepţie şi o peliculă vizuală fantastică în care cu siguranţă vor zbura multe gloanţe.

Şi judecând după coloana sonoră compusă de însuşi maestrul Ennio Morricone, The Hateful Eight, are un feeling de Django Unchained se întâlneşte cu Reservoir Dogs, prin amestecarea unor cadre de western vechi, căci acţiunea are loc după Războiul Civil, cu ceea ce devine o dramă a personajelor ce se desfăşoară într-o singură locație. De asemenea, filmul ne oferă interpretarea fantastică a mai multor actori colaboratori ai lui Tarantino, ceea ce face din The Hateful Eight, cel puțin la prima vedere, un deliciu pentru fanii nonconformistului regizor premiat cu Oscar. De la primele cadre ale trailerului, până la fluierul de final, este aproape imposibil să mă te uiţi la acest trailer fără să ai un zâmbet pe faţă. Tarantino, a dovedit că a putut face genul western şi ironic cu Django Unchained, iar acum se mișcă ferm pe un teritoriu mai serios cu această poveste, puţin mai intimă, povestea unor străini forţaţi să stea împreună.

The Hateful Eight: Jennifer Jason Leigh
The Hateful Eight: Tim Roth
The Hateful Eight: Walter Goggins
The Hateful Eight: Kurt Russell şi Samuel L. Jackson
The Hateful Eight: Michael Madsen
The Hateful Eight: Samuel L. Jackson
The Hateful Eight: Tim Roth şi Walton Goggins

Dialogul este vioi, performanțele actoriceşti sunt foarte promiţătoare, iar pelicula filmată cu lentilă de 70mm, arată superb. Acțiunea lui The Hateful Eight (scris şi regizat de Tarantino), se petrece la aproximativ opt ani de la Războiul Civil american și urmărește o trăsură ce se strecoară prin înghețatul peisaj al Wyoming-ului, în care se află vânătorul de recompense John Ruth (Russell), cunoscut drept The Hangman, și cea pe care trebuie să o predea autorităților din Red Rock, Daisy Domergue (Jason Leigh). Însă călătoria lor este întreruptă de un viscol puternic, ce-i obligă să caute refugiu la o cabană, alături de alți șase călători, interpretați de Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern și Demian Bichir. Pe măsură ce timpul se scurge, devine din ce mai clar faptul că a scăpa de acolo cu viață este aproape imposibil.

Poster The Hateful Eight

Starurile filmului sunt Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Demian Bichir, Bruce Dern şi Channing Tatum.
The Hateful Eight, va fi proiectat în ziua de Crăciun în cinematografele capabile să redea filmul în 70mm, după care va ajunge şi în cinematografele normale pe 8 Ianuarie 2016.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.