Trailer Nou GOOSEBUMPS: Ce Se Întâmplă Când Monştrii Din Poveste Devin Realitate

Jack Black, joacă rolul scriitorului misterios ce trebuie să recupereze toţi monştrii fioroşi ai imaginaţiei sale, din noul trailer pentru producţia Goosebumps.

Cel mai recent trailer pentru producţia Goosebumps

Orice poveste spusă vreodată, are un început, un mijloc, și o … întorsătură. Asta conform cu ceea ce spune personajul fictiv al lui Jack Black ,din filmul Goosebumps, ecranizarea scrierilor autorului R.L. Stine. În film, întorsătura ce mai interesantă, sunt închisorile folosite pentru toţi monștrii creaţi de imaginația autorului Stine, pe care acesta îi închide în interiorul cărţilor sale. Noul trailer internaţional pentru producţia Goosebumps, este plin de monştri ce de abia aşteaptă să ne sperie, asta pentru că din interiorul cărților autorului RL Stine, zeci de creaturi fioroase, sunt gata să invadeze ecranul. Există vârcolaci, oameni invizibili, un Yeti şi chiar o insectă gigant. Iar astea, sunt doar câteva din ororile ce pot ajunge în lume prin intermediul cărţilor. Iar dacă încă nu ai auzit nimic despre Goosebumps, asta este probabil pentru că autorul R.L. Stine, a început să lanseze seria de romane, de abia în 1992, aşa că nu e de mirare dacă încă nu ştii foarte multe despre poveste, mai ales că publicul ţintă al poveştii, este unul foarte specific.

Un vârcolac scăpat de sub control în Goosebumps
Yeti se trezeşte a viaţă în filmul Goosebumps
Jack Black este scriitorul RL Stine în filmul Goosebumps

În principiu, publicul larg se va uita la filmul Goosebumps, nu neapărat ca la o adaptare cinematografică, ci pur și simplu ca la un film plin de gagurile și creaturi, o comedia marca Jack Black. Chiar şi aşa, Goosebumps, are potenţial, mai ales atunci când vezi efectele speciale fermecătoare. Am putea spune că filmele de groază adresate copiilor, nu sunt foarte populare, dar faptul că Goosebumps, conţine mulţi monştrii realizaţi bine, ar putea lărgi targetul de audienţă al filmului. Supărat de faptul că se mută dintr-un oraș mare într-un oraș mic, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), crede că i-a pus dumnezeu mâna în cap atunci când o întâlnește pe frumoasa Hannah (Odeya Rush). Dar, Zach, nu este foarte încântat atunci când află că Hannah, are un tată misterios, care se dovedește a fi însuşi scriitorul RL Stine (Jack Black), autorul seriei de cărţi bestseller, Goosebumps. Zach, va afla în curând şi motivul pentru care Stine se comportă atât de ciudat. Scriitorul, este prizonierul propriei imaginații: monştrii din cărțile sale ce l-au făcut celebru, sunt reali, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-i ferecaţi. Dar, atunci când Zach deschide din greşeală o carte, monştrii încep să terorizeze orașul. Devine clar faptul că Stine, Zach și Hannah, trebuie să îndeplinească o misiune ciudată şi primejdioasă: să confrunte toţi monştrii.

Poster Goosebumps

Producţia Goosebumps: Îţi Facem Părul Măciucă, este regizată de Rob Letterman (Shark Tale, Călătoriile Lui Guliver) şi ajunge în cinematografele din România pe 13 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.