Noul Teaser Trailer STAR WARS THE FORCE AWAKENS: Bătălia Săbiilor Laser Dintre Bine Şi Rău

Un teaser trailer scurt dar foarte intens, scoate în evidenţă bătălia cu săbii laser a două personaje aflate în tabere opuse din Star Wars Episode VII: The Force Awakens.

Teaser Trailer Nou Star Wars Episode VII: The Force Awakens - Kylo vs. Finn

Chiar dacă oficial, cei de la Disney au declarat că nu vor mai dezvălui noi imagini filmate din Star Wars: The Force Awakens, și în ciuda faptului că acest nou teaser trailer lansat pe Instagram, este de scurtă durată, există un sentiment destul de puternic în imaginile prezentate. În primul rând, aflăm că personajul interpretat de John Boyega, Finn, deţine o sabie laser ce seămană izbitor cu cea a lui Luke. Mai apoi, aflăm şi cu cine se confruntă personajul negativ Kylo Ren, în aceea pădure în care l-am văzut iniţial că se pregăteşte de luptă. Există evident şi câteva cadre suplimentare noi în acest scurt preview, cadre de uimire cu BB-8 şi Rey (Daisy Ridley), cât şi o privire de ansamblu a unei întruniri a Primului Ordin. Muzica din teaser, pare a fi nouă. Fie că este vorba de noua coloană sonoră la care lucrează legendarul compozitor John Williams, fie că este o bucată nefolosită până acum, sentimentul pe care aceasta îl oferă privitorului, este unul măreţ.

Adunare impresionantă de forţe a Primului Ordin din Star Wars The Force Awakens
STAR WARS THE FORCE AWAKENS PROMO
STAR WARS THE FORCE AWAKENS PROMO
Daisy Ridely (Rey) şi primul poster oficial Star Wars The Force Awakens
Finn, deţine o sabie laser ce seămană izbitor cu cea a lui Luke Skywalker
Kylo Ren (Adam Driver), se confruntă cu Finn.

Iar ideea unei bătălii cu săbii laser în zăpadă, arată fantastic. Odată cu lansarea noului poster de la convenţia Disney D23, conceput de veteranul Drew Struzan, toată lumea a văzut că Finn (John Boyega), deţine o sabie laser albastră, şi iată că acum, îl putem vedea în acțiune. Dar, probabil mai important decât asta, vedem şi contextul în care acesta foloseşte sabia. Cel mai probabil, acest teaser trailer, este o construcţie temporară până la lansarea unei noui versiuni de trailer complet. Iar dacă vă întrebaţi: de ce tocmai pe Instagram?! Ei bine, se pare că platformă de social media, a prezentat ieri, un nou layout pentru utilizatori, ce le permite să determine raportul aspectului din postul lor. Dar, indiferent de motiv, suntem oricând foarte încântaţi să vedem orice noi imagini din Star Wars: The Force Awakens. Sperăm ca acest teaser trailer, va determina studioul să lanseze cât mai curând un trailer complet.

Primul poster Star Wars Episove VII: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley. Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.