VICTOR FRANKENSTEIN: În Primul Trailer Daniel Radcliffe Şi James McAvoy Crează Un Monstru

20th Century Fox, a lansat primul trailer pentru filmul Victor Frankenstein, în care James McAvoy, joacă rolul medicului nebun, iar Daniel Radcliffe este credinciosul său protejat, Igor.

Primul trailer pentru filmul Victor Frankenstein cu James McAvoy și Daniel Radcliffe

Regizat de Paul McGuigan (Sherlock) și scris de Max Landis (Chronicles), cea mai recentă ecranizare a romanului clasic de groază, scris de Mary Shelley, îl plasează pe actorul James McAvoy, în rolul omului de știință omonim și pe Daniel Radcliffe, în rolul faimosului său asistent, Igor. Şi după ce veţi vedea primul trailer al filmul, vă veţi da seamăn că ne aminteşte ușor de filmele Sherlock Holmes ale regizorului Guy Ritchie. Totuşi, esența noii ecranizări, este dinamica dintre personajele interpretate de Daniel Radcliffe și James McAvoy. Cele două personaje principale, par a se distra de minune împreună și ne imaginăm că filmul, va prezenta suişurile şi coborâşurile relaţiei lor, având în centrul atenţiei, cercetările duoului, iar ca punct culminant, crearea celebrului monstru.

James McAvoy, în rolul omului de știință Viktor Frankenstein și Daniel Radcliffe, în rolul faimosului său asistent, Igor
James McAvoy și Daniel Radcliffe în filmul Viktor Frankenstein
James McAvoy și Daniel Radcliffe în filmul Viktor Frankenstein
Daniel Radcliffe (Igor) în filmul Viktor Frankenstein

Dacă ați văzut orice versiune de ecranizare a romanului cu acelaşi nume, ştiţi cum se desfăşoară lucrurile: Frankenstein, se prinde într-unul din cele mai nebuneşti proiecte științifice și crează efectiv un monstru, cu rezultate dezastruoase previzibile. Ce e diferit de data asta, este viziunea diferită a filmului Victor Frankenstein, care nu numai că ne prezintă dinamica dintre Frankenstein și Igor, dar şi perspectiva din care vede lucrurile, asistentul său, Igor. Frankenstein și monstrul său, au fost inițial creații de romancierul Mary Shelley, dar asistentul său pe nume Igor, nu a fost conceput decât într-o serie de filme din anii ’30. El a apărut în multe alte forme și în multe alte locuri de atunci, dar scenariul scris de Max Landis, promite că este o repovestire rară, ce îl va scoate pe Igor în față.

Poster Viktor Frankenstein

Acest film a fost inițial programat să ajungă în cinematografe în toamna anului 2014, apoi la începutul lui 2015, iar acum aflăm că premiera lui Victor Frankenstein, este pe 25 Noiembrie.
Paul McGuigan (Lucky Number Slevin, Push) a regizat filmul după de un scenariu adaptat şi conceput de Max Landis (Chronicles), iar distribuţia mai conţine nume că Andrew Scott, Jessica Brown Findlay, și Freddie Fox.
Vă invităm să vizionaţi amândouă trailere, care sunt puţin diferite.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.