Warner Bros Şi Hasbro Lucrează La Un Nou Film DUNGEONS & DRAGONS

Într-un comunicat de presă, cei de la Warner Bros ne anunţă că scenaristul David Leslie Johnson a predat deja scenariul unui nou film Dungeons & Dragons, rampa de lansare a unei noi francize de acţiune-fantasy.

Warner Bros va realiza un nou film Dungeons & Dragons

Când vine vorba de filme fantasy, publicului larg, i-au fost prezentate până acum, cele mai bune și cele mai rele poveşti ale lumilor mistice şi magice. Seria Harry Potter? Grozavă! Trilogiile Stăpânul Inelelor și The Hobbit? Uimitoare! Încercările de a aduce Dungeons and Dragons pe marele ecran? Nu prea fermecătoare. Am văzut trei încercări de ecranizare din anul 2000 încoace, dar, te lăsam pe tine să decizi care a fost cea mai rea. Cu toate acestea, oficialii de la Warner Bros., sunt în continuare încăpăţânaţi să găsească o modalitate eficientă de a construi un concept fiabil pentru o nouă franciză, ce ar trebui să lanseze din nou poveştile fantastice din Dungeons & Dragons. În echipă cu cei de la Hasbro, oficialii de Warner Bros. şi-a anunțat într-un comunicat de presă, planurile de a lansa din nou franciza Dungeons and Dragons, subliniind prioritatea proiectului prin dezvăluirea că scenariul complet conceput de David Leslie Johnson, este deja în posesia lor.

DUNGEONS & DRAGONS concept
DUNGEONS & DRAGONS concept

Munca scenaristului David Leslie Johnson, include filme de groază precum Orphans, Red Riding Hood, episoade din The Walking Dead și câteva rescrieri pentru The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, film ce se află în pre-producție. Dar, oare ce a scris scenaristul angajat de Warner Bros, în domeniul filmelor de acțiune fantasy? Ei bine, Furia Titanilor. Da, aţi auzit bine, scenaristul David Leslie Johnson, pe care se bazează cei de la Warner Bros, că va concepe o nouă franciză de succes Dungeon & Dragons, a lucrat doar la un singur film fantasy: Wrath Of The Titans. Şi având în vedere că nici acela nu a fost un succes răsunător, aşteptările noastre sunt oarecum destul de scăzute. Într-o notă finală, comunicatul de presă confirmă că producții de televiziune sunt şi ele o posibilitate, așa că, dacă filmele vor avea succes la box-office, vă puteți aștepta la un univers complet cinematografic Dungeons & Dragons.

Poster clasic Dungeons And Dragons

Poate că ar trebui să fiţi cu ochii pe adaptarea jocului World Of Warcraft, intitulată Warcraft, filmul de anul viitor al celor de la Legendary Pictures și Universal Pictures, ce se poate dovedi a fi un test decisiv pentru viitoarele adaptări fantasy.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.