ZAC EFRON Va Juca Alături De DWAYNE JOHNSON În Noul Film BAYWATCH

Zac Efron şi Dwayne Johnson, vor încerca să salveze o plajă de la un dezastru ecologic în adaptarea pentru marele ecran a serialului Baywatch.

ZAC EFRON şi DWAYNE JOHNSON în BAYWATCH

Mai tânărul actor Zac Efron, completează distribuţia filmului Baywatch şi va fi perechea de mușchi pe care o vom vedea în versiunea adaptată pentru marele ecran, a serialului de televiziune din ani ’90, despre viaţa de salvamar. Starul unor filme ca Neighbors sau That Awkward Moment, s-a alăturat distribuţie în creştere pentru adaptarea pentru marele ecran a serialului Baywatch, aşa încât el se va afla sub conducerea regizorală a lui Seth Gordon, ce va încerca să revitalizeze proiectul, care se află în dezvoltare de mai mulți ani. De fapt, credem că ideea de ai vedea pe Dwayne Johnson şi pe Zac Efron, la bustul gol într-un film Baywatch, nici nu pare chiar aşa de rea. Mai ales într-un film ce poartă numele unui celebru serial controversat, în care s-au lansat o grămadă de nume cunoscute.

Zac Efron
Dwayne Johnson
Zac Efron

Din câte se pare, cei de la Paramount Pictures, lucrează intens pentru a găsi un scenariu convenabil, mai ales că iniţial, filmul a avut o intrigă concepută de scenarişti Sean Anders și John Morris, iar ultima versiune a scenariului, este concepută de Damian Shannon și Mark Swift (Freddy vs. Jason) şi îl are în centrul intrigi pe salvamar foarte strict şi dedicat, ce este nevoit să facă echipă cu un tânăr și nonconformist coleg, pentru a salva plaja de la un dezastru ecologic şi de un magnat al petrolului, foarte posesiv.

Zac Efron

Filmările pentru Baywatch, vor începe la începutul lui 2016 (Februarie), iar lansarea filmului este programată pentru anul 2017. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce nume feminine va conţine distribuţia viitorului succes Baywatch.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.